I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bero jesi to kod tokara dao skinuti koji milimetar vanjskog dijela?
Skinuto je sa svih strana, osim kod pickup djela. Nakon čega sam ga odnio u jednu firmu koja se bavi balansiranjem propelera da ga balansiraju na najviše okretaje. Jer se glodalica i ne vrti baš tako brzo
Znal neko postupak balansiranja i na koliko obrtaja se balansira?
pa neces ga sam balansirat, odnesi nekome ko se time bavi. Vjerujem da je na mnogo okretaja.
Neka,volim da znam...a imam i strug kod kuce i moze vrtit par hiljada mozda je to dovoljno
eto pa ces ga na tome sta vrti par iljada izbalansirat. yeah wright !Ako te toliko zanima kad ga budes dava mestru gledaj kad on bude radija.
Ja mislin da je J.U.R.C.A na svom zipu bija olaksava ili cak Mmario, negdi san to cita... mozda nije, mozda je. Vidija san i po stranin forumima da to rade(nakraju ipak nabace selletru). Ako ti bas toliko znaci taj magnet stavi selletru. A taj bolji odaziv i visak okretaja ces ti malo morgen osjetit na serijali, probaj pa se uvjeri sam.
Serijali? MojSkuter: Piaggio NRGAuspuh: Hebo PerformerKit: Airsal RacingOstalo na skuteru: Malossi Multivar,Malossi Fly Pise fino sa strane
Dobro aj moj bed. Al svejedno ne mislin da ce bit neko poboljsanje. Al ako imas volje svakako probaj pa javi.
A necu to svakako radit dok ne nadjem nekog ko ce mi izbalansirat