dakle ditech 50 , iz 2002 god... uzeo ga prekjučer.... za jedan problem sam znao , a to je da skut dodje do 50 bez beda, onda dmiže do 60 i onda od 60 do 85 ide super..... rolice su mjenjane nedavno, samo neznam dali su serijala ili su kemijane... znam da onaj feder nije nikad mjenjan, inače je sve serijala na skuteru....
i sad drugi problem, prvi dan, nisam valjda napravio ni 200 metara, drugi dan idem napravit djir od 3 km, tup, kazaljka u crveno, i blinka lampica injection ......
probao opet poslije , i to na mjestu pod pola gasa, nakon 2 min ode kazaljka opet u crveno...... tu mi je cak i bacilo antifriz na čep, ali ok jer sam ja dolio jos malo u strahu da ne fali, a ne vidi se granicnik na posudi, a i skuter je stajao pa niej zrak cirkulirao kak treba
raskopao sve oko kilera, sve je ok, ulazno i izlazno crijevo su jako topli nakon rada, voda u posudi takodjer... tak da pretpostavljam da je pumpa vode ispravna.... a termostat? kad on zasteka, dali se voda grije , ili bas mora cirkulirat kroz njega ? ja mislim da je do termostata ali nisam ziher pa pitam... eto, nisam ga imao par sati, več problemi i to takvi da se nemogu ni vozit... ili nije do termostata jer onda antifriz nebi bio topli ? fakat neznam kaj bi moglo bit....