opet problemi u pm ..jucer sam stavljal ventilator na variomat-i bolcna je bila privarena sa zupčanikom(mislim da mi pajdo to kemijal)..
danas kad sam išo s posla cuo sam da nekaj zvoni u predjelu variomata-skinul sam i imal sam kaj videti-šaraf kaj drzi zupčanik, bolcnu i variomat bil je na pol odšarafljen-i sad vidim da nije više spojen zupčanik s bolcnom(odvaril se)..sad me zanima dal bolcna s unutarnje strane ima utore da fino sjeda na radilicu i njene navoje ili je i iznutra glatka???...pajdaš je menjal radilicu i mislim da mi totalno sj#bo sve po tom pitanju..vidim da je i na radilici stavljal drugi navoj-jel nije orginal šaraf pasal nego je neki zamjenski gore!
dal mogu staviti dva šarafa da mi se opet ne dogodi da se odšarafi šaraf i nenapravi sranje?ima ko kakav savjet u vezi toga?
dal ima koga iz koprivnice i okolice da se razme u hebene skutere--ovaj moj pajdo je šarafista i stalno mi nekaj kemija sa skuterom--svako malo ga moram zvati,,več sam sam sebi dopizd..
Iskreno nisam te baš pohvato,nadrobi ti svega,najbolje da poslikaš.
Kolko sam skužio lik je zavario bolcnu za ventilvar,tj. što ti spominješ zupčanik po kojem se penje remen
i koji zavrti bendix pri paljenju?
Ako je to napravio ne znam na čemu je bio kad je to radio.
Bolca je glatka s unutarnje strane.
I u čemu je sad uopće problem jel provrtioi navoj na radilici il šta,ako nije stegni i vozi.