I nakon što stavim termo grupu kakva je razrada? Pola sata-sat na leru pa onda 300 km lagano? Koji su inače simptomi ako ga se ne razradi?
nebu ti on mogo radit ni 10min na leru jel bu zakuho odma ,jel je to strava kak se grije motor dok se stavi na njega 200ccm
ima malo uže kanale od rashladnog sistema u glavi i sve dok se ne razradi grije se motor jako
ovako ti to napravi, nek radi 10min na leru i onda laganini vožnja do 50kmh kojih 100km, al ne po gradu, motor se ne razrađuje po gradu nego mala špurica van grada i onda nakon 100km dok to malo sjedne na svoje ustavi ga nek radi pol sata na leru, skini lijevi bubreg i kad dođe temp na onu crticu pije crvenog spoji žice tak da se ventilator upali i ohladi motor malo i onda do 300km laganini vožnja i onda ga već možeš stisnuti malo, ali ne u krajnjoj, nego malo start i gotovo
na 900km se negdje osjeti da to sjedne na svoje i onda je ok i temp i sve
ja znam da ak sam se po gradu htio voziti sam morao spojiti žice od ventilatora da cijelo vrijeme vrti inaće je stalno kuhao
a kad se razradio sve normalno
a razrada ti određuje kako ti se bude motor poslije ponašao, najbolje lijepu pravilnu razradu i nemaš problema
kak ga razradiš tak ti bude išao
ak ga ne razradiš bude ti ulja trošio i tak, budeš i sam vidio kad kupiš cilindar kak je to hrapavo, pa mora se to sve malo zlizat i uhodat i razradit da normalno funkcionira