Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Svidja mi se Runner. Ok je,za pocetak!!!Govorim ti za pocetak,zato sto znam kako to ide dalje...u nedogled!!!Mislim da ce ova tema biti najpopularnija trenutno na forumu.(garantiram jedno 5-6 stranica u roku 2 dana)Napaljeni tinejdjeri!!!
stavit cu cim ulovim malo vremena...i ja sam htjela tako napravit ali mislim da ipak necu jer mi se svida ovako..ne zelim komplicirati...ugl..imam samo te trakice na felgama,dvije na repu i dvije obrve iznad prednjeg fara...ali to cu skinut jer bih htjela stavit angel eye =))
heheh =P a eto...svida mi se to... =) ne ne...ostat ce mi serijski far...samo oko njega one ledice ... necu pretjerivati...obecajem =)) a trenutno radim neki sezonski posao...zavrsila sam za kozmeticara...hahah totalna suprotnost od mehanike =P mislim da sam bila jedina u razredu koja je dolazila u skolu namirisana benzinom a ne parfemom =P
svaka čast e da...koje si ti godište?
I usput...evo konacno i slike, nadam se da ce vam se svidati ovakav sa zelenim trakicama
lijepi ste oboje eh da mi je naci taku curu
mislim da ćeš prije naći 5 koje se zanju samo nakitati puderom
Dođite u Bosnu.Ovdje još ima normalnih cura.
srećom vi zaostajete kojih 10-ak godina pa još i imate normalnih cura...
decki ja ne znam za vas al ja bi ovo odmah zenio
zaostaju? nikako, 100 godina napredniji od nas.neki dan sam bio u ključu, taj mali gradić je tako sređen i čist da to ni normalno