I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
hahah..ne stignem odgovorit na sve...igram nintendo 64 hahahah =D poggi..dobit ces batine
Ja bi batineeee!!! :'( :'( :'( Btw: Di je moj odgovor iz inboxa???
a nisam ni vidila... imam face =)poggi ,ja nisam tako napredna hahah..meni se svida nintendo 64! A salim se..ali te igrice me podsjecaju na mladost guje...kazi kolika je placa i ja cu doci radit =P
hahah, jao kad mi ti kazes da te podseca na mladost Mozes i kod mene radit, ali ja placam u naturi
onda dajem otkaz =P jedini perverzni ljudi s kojima se ja druzim su ... JA =D =D =D
Maa nisam ja perverzan, samo pokusavam biti duhovit :$
Onda se pretvori u duha i budi duhovit.
cek, vristim od smeha, samo da uzmem zraka...
ak nemreš dojti k sebi, dojdi k meni.
Mislim da bi radje kod Christine xD Na nitendo :$
da..jbt...umrla sam... gedora je prekratka...treba imat produzetak ...nisam bas imala sav potreban alat ali sam se snasla...ugl sve je sjelo kako treba i dobro je stegnuto...onako muski =D hhh
to ti je najlakse sa onim malim "T" i geodorom skidat.....btw ljepo izgleda sa ovim trakicama i ljepo si tablicu sredila.... i nisam te jos vidio u gradu sa motorom....?? dal ja krivo gledam ili....??
Malo je problem i s gedorom skidat jer šaraf dolazi okomito na nosač mašine i kad staviš gedoricu s kardanskim nastavkom, opet jako teško ide. prekjučer sam taj šarafić možda pola sata skidao. već sam poludio.