Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Anketa

Dali se skuter kojem u papirima pise da ima 50ccm mora oporezivat??

DA
3 (27.3%)
NE
8 (72.7%)

Ukupno Glasova: 11

Glasanje završeno: 02 Lipanj, 2011, 17:29:24

Autor Tema: Registracija  (Posjeta: 1418 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ADY1sk

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: Benelli491RR Replica
  • Moja Kaciga: MDS,MTR S-911x2
  • MojSpuh: Gianelli extra,arrow powe
Registracija
« : 03 Svibanj, 2011, 17:29:24 »
Dođem napravim tehnicki,osiguranje i sve sad moram u policiju ja odem i zenska kaze da se prvo javim u poreznu jer je 50 ccm.  :o dal da placam porez il ne??  :help:
2KOTAČA 1ŽIVOT

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Registracija
« Odgovori #1 : 03 Svibanj, 2011, 17:31:37 »
Naravno da NE PLACAS. Posalji je u pizdu materinu... Pa kolko im treba da nauce svoj posao?

Vrati se nazad i trazi njenog sefa da mu objasnis kako mu zaposlenica ne zna svoj posao.

Ozbiljno ti to savjetujem... Inzistiraj da ti pokazu gdje pise da trebas platit porez i nedaj se otjerat dok ti to ne pokazu.

tako je meni nedavno murjak htio naplatit sto nemam prvu pomoc na motoru (koja u HR nije obavezna) i nakon natezanja sam mu reko nek pise kaznu koju cu mu platit na licu mjesta, ali zelim pravilno ispisanu kaznu (clanak po kojem me kaznjava). Nakon sto je slavodobitno otisao do auta sa mojom vozackom da mi pise kaznu, vratio se nakon 2 minute i pozelio mi sretan put.
« Zadnja izmjena: 03 Svibanj, 2011, 17:34:51 3alfa3 »

Offline ADY1sk

• forumski pješak
  • *
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: Benelli491RR Replica
  • Moja Kaciga: MDS,MTR S-911x2
  • MojSpuh: Gianelli extra,arrow powe
« Odgovori #2 : 03 Svibanj, 2011, 17:41:23 »
Pa to i ja mislim. Stojim tamo sat vremena ju ubjeđujem a ona kao pa moras platit,i hoce da platim za prethodne kupoprodajne!  :toothy12: a ja joj govorim da moj frend isto jucer bio i nikakav porez nije placo! al nemozes joj dokazat kad su joj ovi rekli koje je vec zvala isto da misle da moram placat a ja ono vec mi muka, kazem dobro i odem natrag na tehnicki! tamo mi kazu da odem u policiju kad bude neko drugi radio. otic cu sutra pa cu vidit! al porez ne mislim platit! :nono:
2KOTAČA 1ŽIVOT

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 03 Svibanj, 2011, 17:43:45 »
Kao sto sam napisao - vrati se nazad i trazi razgovor na njenim nadredjenim i istjeraj stvar do kraja - u pravu si i ne mogu te odjebat

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #4 : 03 Svibanj, 2011, 17:45:53 »
otic cu sutra pa cu vidit! al porez ne mislim platit! :nono:

To i da hoces ne mozes jer ti ne mogu po nijednoj osnovi u poreskoj izdat racun  ;D

Offline marracc

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Malaguti F12
  • Moja Kaciga: Scorpion EXO
  • MojSetup: TP remen i vario, Malossi FLY
  • MojSpuh: Gianelli NRX
« Odgovori #5 : 15 Svibanj, 2011, 18:17:32 »
Dođem napravim tehnicki,osiguranje i sve sad moram u policiju ja odem i zenska kaze da se prvo javim u poreznu jer je 50 ccm.  :o dal da placam porez il ne??  :help:
Ja sam nedavno registrirao 50 ccm, i stvar je ovakva. Problem je u gradu Zagrebu, koji traži da na kupoprodajnom imaš od porezne papir da si oslobođen plaćanja poreza. Znaci, odes fino na poreznu, zena tamo pogleda papire, isprinta ti potvrdu da netrebas platit porez, i to je to, dalje valjda znas... U nekim gradovima netreba te potvrde ni nista, ali za Zg treba!

Offline crovex007

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Bit će iduće sezone...
« Odgovori #6 : 15 Svibanj, 2011, 19:22:21 »
Ja sam nedavno registrirao 50 ccm, i stvar je ovakva. Problem je u gradu Zagrebu, koji traži da na kupoprodajnom imaš od porezne papir da si oslobođen plaćanja poreza. Znaci, odes fino na poreznu, zena tamo pogleda papire, isprinta ti potvrdu da netrebas platit porez, i to je to, dalje valjda znas... U nekim gradovima netreba te potvrde ni nista, ali za Zg treba!

Zanimljivo...
I ja sam ga nedavno registrirao u Zagreb i nitko nigdje nije tražio papir od porezne, kupoprodajni ugovor, izjava o sukladnosti i knjižice s tehničkog i teta u Heinzelovoj štambilja i uputi te ponovnona tehnički da pokupiš tablicu  :icon_thumright:

Offline marracc

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Malaguti F12
  • Moja Kaciga: Scorpion EXO
  • MojSetup: TP remen i vario, Malossi FLY
  • MojSpuh: Gianelli NRX
« Odgovori #7 : 16 Svibanj, 2011, 13:00:23 »
Zanimljivo...
I ja sam ga nedavno registrirao u Zagreb i nitko nigdje nije tražio papir od porezne, kupoprodajni ugovor, izjava o sukladnosti i knjižice s tehničkog i teta u Heinzelovoj štambilja i uputi te ponovnona tehnički da pokupiš tablicu  :icon_thumright:
pa nemogu vjerovat. ja sam joj morao donjet sve ugovore, jer je skuter bio odjavljen, možda je do toga. Sve ugovore je uzela, i ovaj moj poštambiljan da sam oslobođen poreza, poštambiljala knjižice i po tablice. Ja sam 5.6. registrirao..