Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: kupnja novog skutera - beverly, runner ili?  (Posjeta: 12365 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
Odg: kupnja novog skutera - beverly, runner ili?
« Odgovori #20 : 25 Travanj, 2011, 16:16:20 »
Vozio nešto od toga kaj si spomenul pa da ti dam kratki feedback...

Runner 200 - Lijep izgled, meni je super osječaj u vožnji al na malo dulje rute neudoban. I stariji i noviji model. Imal si i sam ja mislim runnera pa performanse znaš a cijena od cca. 30 soma kuna za novoga je previše po meni jer ih ima po oglasima tone, malo voženih, starih godinu dvije za dosta manje love

Beverly - Vozio sam onaj 250 i odličan je. Udoban, po performansama blizu runnera al u udobnosti dosta odskače na bolje ;) Meni osobno ružan dizajn ima, više onak neki retro...udobnost dakle super, vozne osobine tu negde...

Derbi rambla - Ne izgleda loše, valdja je kvalitetniji od gp1 kojem je završana obrada u rangu nekog kineza  ::)

Ugl vidim da pikiraš na piaggio agregate o kojima se sve zna. Provjereni su, sigurni, odlični, kvalitetni! ;)

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 25 Travanj, 2011, 16:17:16 »
imas tu u oglase derbija 250 za 2700e prodaje black rox

Budimo realni, preveč je to para za skuter po kojem svi pljuju (ne mislim jer je njegov i baš taj nego općenito) a i rekel je dečko da novoga kupuje ;)

Offline ivan007

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #22 : 25 Travanj, 2011, 16:33:22 »
ma ja bas gledam st 200 i u oglasnicima 2008-2009 oce ljudi 20 soma kuna(vrjedi) nego onda cu radje novog uzet 2011 za 10 soma vise 3 godine noviji i 0 kilometara  :dontknow:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #23 : 25 Travanj, 2011, 20:59:01 »
što se runnera tiče imao sam oba 125/200 i novi i stari model, pa ih znam u dušu.
s novijim modelom sam bio prilično zadovoljan, ali mi je sad glupo uzet opet isti skuter kakav sam kupio novi prije 5god, i još ga sad platit više nego onda.
polovno neću, dosta mi je polovnog, želim da neko vrijeme nemam brige oko popravaka, mijenjanja guma i sl., a i ovo će ić na diners na 36 rata, a keša nebi ionako imao 3t€ za neki prosječan polovni skuter, na kojem bi me opet dočekalo nešto, ili servis ili gume ili oboje.
rab

Offline alfist159

• Tržnica : (+27)
  • forumski skuteraš
  • Honda Helix
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Honda Helix CN250
  • Moja Kaciga: Zaštitna
  • MojSetup: Bude...
  • MojSpuh: Sadomazođubrilović
« Odgovori #24 : 25 Travanj, 2011, 21:38:10 »
Ima ti na rabu vx200 stanje znaš, skuter nije za baciti, dogovorte se...   :icon_biggrin:

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #25 : 25 Travanj, 2011, 22:02:42 »
ma ja bas gledam st 200 i u oglasnicima 2008-2009 oce ljudi 20 soma kuna(vrjedi) nego onda cu radje novog uzet 2011 za 10 soma vise 3 godine noviji i 0 kilometara  :dontknow:

pa cuj...10 soma kuna iliti 1/3 cijene dole za 2-3 godine star skuter je čist ok ;) Naletiš na očuvan primjerak i deri!

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #26 : 25 Travanj, 2011, 22:11:36 »
Ako vec ides na sport varijantu onda definitivno derbi gp1 250i,23ks a kosta 28.995
http://ave.hr/index.php?menu=motori&pid=270&cid=25&proizvod=DERBI-GP1-250i-racing-

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #27 : 25 Travanj, 2011, 22:26:47 »
Ima ti na rabu vx200 stanje znaš, skuter nije za baciti, dogovorte se...   :icon_biggrin:

hehe, znam naravno, vidim ga svaki dan, a i imao sam ga :icon_biggrin:
jedini problem je što nemam casha :( , a ovo će bit mjesečno cca 600 kn
rab

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #28 : 27 Travanj, 2011, 22:38:02 »
AVE zovem već dva dana i oba telefona su kao zauzeta, izgleda da je firma propala, ili nešto slično :dontknow: :dontknow:
tako da bojim se da ništa od derbija

bio sam i do lokalnog piaggio salona, uglavnom zasad ništa od popusta, neznaju ni hoće li što bit, pretpostavljaju da će bit samo na određene modele, ali na beverly teško :(
uglavnom stavio sam stari skuter u oglas, i već sutra dolaze neki tipovi pogledat, pa se nadam da ću ga što prije prodat, pa će sve ovo ostalo bit slatke muke :icon_biggrin:
rab

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
« Odgovori #29 : 27 Travanj, 2011, 22:53:28 »
što se runnera tiče imao sam oba 125/200 i novi i stari model, pa ih znam u dušu.
s novijim modelom sam bio prilično zadovoljan, ali mi je sad glupo uzet opet isti skuter kakav sam kupio novi prije 5god, i još ga sad platit više nego onda.
polovno neću, dosta mi je polovnog, želim da neko vrijeme nemam brige oko popravaka, mijenjanja guma i sl., a i ovo će ić na diners na 36 rata, a keša nebi ionako imao 3t€ za neki prosječan polovni skuter, na kojem bi me opet dočekalo nešto, ili servis ili gume ili oboje.

s obziron kakve gume piaggio daje s vecinon skutera,to je prvo sta bi prominia kad kupin motor  ;D

ako vec ides na opciju kartica ili kredit prilikom kupnje dobro razmisli jel ti jos sta treba tipa dodatne opreme rezervnih guma  :icon_biggrin:

kovceg ili slicno,jer sve to mozes ubacit pod kredit i dobit 100injak kuna vecu ratu,a obezbjedit se sta se tice opreme :icon_thumright:

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #30 : 27 Travanj, 2011, 23:18:54 »
s obziron kakve gume piaggio daje s vecinon skutera,to je prvo sta bi prominia kad kupin motor  ;D

ako vec ides na opciju kartica ili kredit prilikom kupnje dobro razmisli jel ti jos sta treba tipa dodatne opreme rezervnih guma  :icon_biggrin:

kovceg ili slicno,jer sve to mozes ubacit pod kredit i dobit 100injak kuna vecu ratu,a obezbjedit se sta se tice opreme :icon_thumright:

da, mislim da ću uzet neku kacigu odmah, a možda i kufer, ovisi o cijeni, iako ako uzmen beverly mi i netreba jer je mjesta pod sicom poprilično, jedino ako cura odluči dat koju kintu jer će više njoj značit za naslonit se nego meni za držat stvari :toothy12:
rab

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #31 : 27 Travanj, 2011, 23:42:58 »
da, mislim da ću uzet neku kacigu odmah, a možda i kufer, ovisi o cijeni, iako ako uzmen beverly mi i netreba jer je mjesta pod sicom poprilično, jedino ako cura odluči dat koju kintu jer će više njoj značit za naslonit se nego meni za držat stvari :toothy12:
A daaaj ne bi valjda od cure uzeo  :toothy3:

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #32 : 17 Svibanj, 2011, 21:35:39 »
evo prodao stari skuter, i upisao sam autoškolu, tj a2 kategoriju ipak, tako da je odluka pala na beverly 300ie  :headbang:
uzet ću još dvije kacige i mali vjetrobran. zasad kofer neću, jer je mjesta pod sicom dovoljno za dvije kacige i još sitnica, a i uvijek se može uzet naknadno
rab

Offline Loris Ri

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka---->Kostrena
  • Moj Skuter: Gilera vx 200
  • Moja Kaciga: Held robot,Suomy trek dog
  • MojSpuh: deak hexagonal
« Odgovori #33 : 17 Svibanj, 2011, 22:32:19 »
sretno sa autoskolom!!!! i puno sretnih km sa beverlyem  :icon_thumright: :icon_thumright:
-------------------------------------------------
:::::::::::::::  Runner Club Croatia  :::::::::::::::::
::::::::>> http://runner-club.all-up.com/ <<:::::::

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #34 : 28 Lipanj, 2011, 21:29:56 »
evo ima tjedan dana da je beverly doma, bijeli 300 i.e.
popusta nije bilo, ali sam dobio kofer i vjetroban, što je vrijednosti nekih 2200-2300, i 15 dana probe :icon_biggrin:
sa skuterom sam prezadovoljan, stvarno sam sretan što nisam uzeo 125, jer je ovo milina za vozit, a prosjek potrošnje je zasad 3,5l
stavim koju sliku kad stignem uslikat....
rab

Offline JUKY

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Temić
« Odgovori #35 : 28 Lipanj, 2011, 22:18:27 »
odličan izbor, puno sretnih km  :icon_thumright:

Offline Loris Ri

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka---->Kostrena
  • Moj Skuter: Gilera vx 200
  • Moja Kaciga: Held robot,Suomy trek dog
  • MojSpuh: deak hexagonal
« Odgovori #36 : 29 Lipanj, 2011, 00:30:00 »
najljepsi mi je bijeli...
sretno!!
:::::::::::::::  Runner Club Croatia  :::::::::::::::::
::::::::>> http://runner-club.all-up.com/ <<:::::::

Offline tuta125

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Dvije glave su pametnije od jedne.
  • Mjesto: ST - DU
  • Moj Skuter: 4 kotača
  • Moja Kaciga: pojas
« Odgovori #37 : 29 Lipanj, 2011, 16:24:02 »
125ccm 4T postoji samo zbog toga sto ga se u nekim zemljama EU moze vozit sa B katgorijom, a u ostalim zemljama (kao i u HR) sa A1 kat. Ruku na srce, 70ccm 2T je agilniji od njega, pogotovo zbog kilaze. Taj 125 treba vozit ko "male" skutere - stalno full gas. Takav nit ce trosit malo, nit cetrajat dugo. Ovi novi 300ccm 4T od pjadja su super mashine i nebi mi palo na pamet od maksija uzet nista ispod toga. Ekonomicni, jednako kosta servis, trajniji.... Al traze vise od A1 kat. Po meni, puno (i financijski) isplativija kupnja

jesi uzeo u obzir i skuplju registraciju i osiguranje za klasu od 250 a razlika "samo" u 50 ccm? koliko znam rega i osiguranje za 300 ccm spada u onu klasu od 250-500 ccm.

razmisljam uzet beva 250 preko ljeta pa me zainteresirao tvoj post o 300 kubika  :toothy3:

evo ima tjedan dana da je beverly doma, bijeli 300 i.e.
popusta nije bilo, ali sam dobio kofer i vjetroban, što je vrijednosti nekih 2200-2300, i 15 dana probe :icon_biggrin:
sa skuterom sam prezadovoljan, stvarno sam sretan što nisam uzeo 125, jer je ovo milina za vozit, a prosjek potrošnje je zasad 3,5l
stavim koju sliku kad stignem uslikat....

cestitam ti na dobrom izboru  :laughing7:  :icon_thumright:
Ne brže od života, ako misliš bilo gdje, moraš sporije.

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #38 : 29 Lipanj, 2011, 18:24:15 »
ako gledaš rabljeno slobodno uzmi i 250 u obzir baš zbog osiguranja i rege, jer u performansama je mala razlika stvarno, tj 300 je naslijedio 250 i samo je malo poboljšan, ali nije jači, već se i sa 250 da jako lijepo vozit
rab

Offline tuta125

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Dvije glave su pametnije od jedne.
  • Mjesto: ST - DU
  • Moj Skuter: 4 kotača
  • Moja Kaciga: pojas
« Odgovori #39 : 29 Lipanj, 2011, 22:01:10 »
ako gledaš rabljeno slobodno uzmi i 250 u obzir baš zbog osiguranja i rege, jer u performansama je mala razlika stvarno, tj 300 je naslijedio 250 i samo je malo poboljšan, ali nije jači, već se i sa 250 da jako lijepo vozit

je je, rabljeno cu uzimat tako da cu najvjerojatnije uzet 250, cini mi se sasvim dovoljno  :icon_thumright:

mene je iskreno strah uzimat i.e. zbog loseg benzina u hrvatskoj, karb verzija mi zvuci puno sigurnija. ima li itko iskustva s tim? vale, tebi je jos nov tako da vjerojatno dosad nisi imao nikakvih problema?
Ne brže od života, ako misliš bilo gdje, moraš sporije.