Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nije valjda da tak dobro ide njegov kinez? bas me zanima recimo usporedno sa animatrixovom lunom kak ide...
evo momci kako ide skuter sada pregledajte stime da ide jos bolje spuh nije zavrnut kako treba,pretvrd je feder i tako neke sitnice miki je majstor ipooo. "miki je onaj sto vozi sprinta a ja onaj sto sjedi nazad"
to je sa dvojicom? fino fino...de stavi skuter u garazu da neidemo vamo vise u off
Jedino što vam fali ulja koliko mi se čini... svjetli lampica! =)
hehe, neka neka, samo da ne počne čupat gorivo samo!
taj osjecaj vec imam uzeo mi je litar goriva za ovo sto smo se malo vozali i sto smo otisli do radnje koja je mozda 2 km udaljena dosli kuci presusio rezervar ccc
Ma treba jos ustelat karb,jer nije mala promjena odblokirani cdi,otvoren izduv,red sponge i rolnice
to ces ipak ti uraditi
ako je TK 16mm i ako ima 68 diznu moze ostati kako je..
Bog decki, kupio sam ovo ljeto speed jet evo, inace zivim u becu znaci vozim ju samo na ljeto 2msca, skinuo sam blokadu na vario ide sada 75km/h sada sam se pitao jeli bi se isplatilo staviti bolji auspuh npr http://www.leovince.com/en/products/leovince/exhaust-systems/scoot/zx-rili nakoji nacin je moguce poboljsati snagu i poboljsat zvuk ( cjena ne igra bitnu ulogu)pozz iz beca javit te se
ako neigra ulogu kupi si na schooter attack u njem narucis sebi u bec yasuni r za minarelli,polini vario za minarelli,delta kvacilo za minarelli,malossi sporta ac za minarelli,i radilicu malossijevu et to sve kupi i imat ces stroj ipoo
Jel se salis ili ozb Polini vario za minarelli ne pase,delta nije potrebna,mozda nece kit,i sta ce mu radilica ako ne stavlja kit :laughing7:Sa stavljanjem spuha poboljsas i snagu i zvuk tako da stavljaj ZX-R obavezno Snjim dobijes i rolice i male federe za kvacilo stavi njih gore skupa i dosta je to za pocetak!
kako nepase ? bas ovaj clan stenveage ima polinijev vario na skutu a kit kontam si ako vec neigra ulogu nek kupi