Rijesio bih sve to kako spada, ali propustanjem stapova kroz trokut imam ogranicenja. Prednji far mi smeta.
Vec sam nasao rijesenje za runnera, imam druge, znatno krace vilice koje bi spustile za 8cm prednji kraj u odnosu na ove, koje su cini mi se 45cm vise od serijskih 50USD. Runnera treba spustiti za 12cm da bi to bio kulutran skuter. Palo mi na pamet da mu stavim utege u kadu pa da se kao jedrilica naginjem pod 45*
Kako sam stavio vise vilice, tako sam i zadnjo amortizer za 5cm cini mi se stavio da dobijem skuter u ravnini.
I treca stvar, stari runner ima duzu "ruku" nosaca kojo povezuje motor i sasiji. Ona se osjetno vise torziono uvija jer ima samo 1 krak koji nosi masinu. Dodao sam paralelno jos jedan i puno je bolje, ali kad stavim kraci nosac od nrga mc3, nekih 1cm je kraci s 2 krak, skuter se pretvara u zipaca
Nema Torzionog uvijanja masine u odbosu na sasiju.
I cetvrta stvar, taj runner ima rezevar skoro do vana, kad ga natocis od 2 pa do 12l, to gorivo koje je "gore" jako narusava odrzavanje putanje. Ispod 2l skuter se baca ko lud.
Uglavnom, previse posla... za toruring voznju ja mislim da nema boljeg, sjedis i odrednim manjim dijelom stojis sto znatno doprinosi eliminarnju boli iz trtice i pogorovo kraljeznice nakon duzih voznji.