Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
U oglasu je prodajem ga uzet ću si vjerovatno K5 ili K8 Prijatelju treba mene priej uloviti da bi mi uzeli vozačku,a to još nije uspio ni jedan policajac u primorsko goranskoj županiji,ja sam reko kad se pojavi taj koji će mene uloviti ja napuštam moto svijet
Priča se da cbrka nije u voznom stanju,zna neko nesto o tome?
A ta ma nemaju nikoga sposobnog da to vozi,motor stoji u zagrebu
hahah nemaju para za servisirat motor AAAA
bas kao sto je reko marino nemaju oni covjeka za to vozit...imaju i hondu gold wing to i cbr-ka stoje u prvoj prometnoj u zagrebu...i naravno u voznom stanju je jer nemoze jedna cbr-ka nova sa mozda 1000km bit u kur*u..
Citat: suman_aprilia - 29 Rujan, 2012, 12:08:59bas kao sto je reko marino nemaju oni covjeka za to vozit...imaju i hondu gold wing to i cbr-ka stoje u prvoj prometnoj u zagrebu...i naravno u voznom stanju je jer nemoze jedna cbr-ka nova sa mozda 1000km bit u kur*u..honda goldwing je vračana zastupniku, bila je samo na testiranju u MUP-u jer su razmišljali da bi na honde se prebacili i odustali su od toga, nema dugo sam pričao sa jednim prometnjakom o hondi CBR i kaže da je motor u voznom stanju samo ga slabo daju van jer imaju sada dosta auto presretača, a sa motorm presretačem je malo problem upravljati na večim brzinama jer sa jednom rukom mora uključiti kameru i još neke prekidače tako da nije jednostavno za nekime juriti 250 i više i prčkati po prekidačima.
U prolazu,na večer,oko 7i pol
Motori su brutala! Stvarno su uredni koliko sam vidio