Ja sam bia neki dan u bosni, mali 5 razred vozi X9 , uopce nevidi povise volana i ima 30kg skupa s motorom hahaha, al rodjo vozi kroz centar i nikom nista,
u bosni bratić i ja na keewayu 125 bez rege,bez papira,bez vozačke,bez kacigi(po ljeti je to bilo),režemo murju i bratić njim trubi i pozdravlja ih...tamo ak se znaš s murjacima nemaš beda,daš za kafu,il ak je neki malo jači prekršaj onda za gablec i to je to...točno kak je kod nas bilo prije desetak godina(tak kažu bar stariji)...
bit ce da su kod nas nabavili skutere..neznam jel zna neko vise o tome , jucer sam vidio jednog na beverlyu a dosad sam ih vido jedino po zg i na moru sa skuterima
mene je u ljeti prije dvije godine zaustavio na skuteru,pa brijem da je bil beverly il tak nešto...najmanje 125 ccm...ja sam išo kod bake kosit i vraćam se i taman na izlazu iz sela vidim plavo bijeli skuter(reko ono nije valjda murja) i kad ono lik proleti pokraj mene,gledam ja u retrovozir okreće se on i zamnom i rotirku...ja dam vozačku i prometnu i pusti me...al najgore je bilo kaj je neko iz sela taman na biciklu prolazil pa je videl da me murja zaustavila,pa odma počele priče po selu da sam bil pijan,nadrogiran,vozil se brzo(onak s baotianom
)švercal drogu ovo ono.