Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Neznam??!!!
znam ja!,ps za vikend sam na krizmi u otoku!, mozda navratim ako smijem da vidim hot sfove?i da platim pivu bio bi red!
Bilo bi uredu... ljudi vidite sta je covjek.Javi se a nitko ga nije ni zvao!!!
i jos se ponudi rundu okrenut!; pa di to ima? trebas kaj djelova da ti odma donesem?
Ne trebam stvarno nista sve radi i sve valja hvala bogu. A jel trebas ti sta pa da usput i poneses!!!!
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
di si nabavio zadnju čeljust
Berin sf danas viden na Ivankovačkoj Ini u društvu nekog ružnog pohabanog Vivacitya mogu samo reci da je skut cista pojava i da ne moze ostati neprimjecen, makar sam i brzo vozio ali sam primjetio da je skut perverzija cista. Sve pohvale bero
ako se je brzo vozio onda nije berobero se vozi polaku da mu se jajnici i maternica ne tresu previseznas da cure preferiraju francusku komociju cak i na skuterima
Francuzi imaju sarm a ne ko talijani cigani...
bio tu u slavoniji pa se nasao s berom i njegovom dragom IVANOM (za koju nezz kaj je vidla u tom mamlazu)
kad mog tek vide kad pocne nabacivat tok tok tok tok tok spiku, otvarac za djevice
bio tu u slavoniji pa se nasao s berom i njegovom dragom IVANOM (za koju nezz kaj je vidla u tom mamlazu) salim se, factory racing viden i priznajem da je brutala!, makar na slikama je ljepsi( to kazem da ubijem monotoniju o tom kak je uzivo ljepsi)nosio beri djelove a nece ni kavu platit!, (al oce pivu)bero u pm javi kaj je s zmigavcom nakraju!