Druze puno hvala na objasnjenju danas sam rastavio kontrol tablu i uradio sve onako sa plovkom sad je super kad nema onda je dole kad ima tacno gore skroz malo se sam bojao da cu pocupati sve kad sam skidao kazaljku sa one iglice ali dalo se nekako pozz
Pa sve je lijepo napisano,drago mi je da si uspio.
Znam da je netko pisao pa je meni bilo usput svejedno sam morao kod sebe napraviti pa sam onda objasnio postupak.
Eto i 71 stranice.
Dakle da napisemo koju pametnu da vi forumske babe mozete da citate i komentirate...
Top od mog auspuha je kupljen novi,salim se prepoliran je cijeli,rastavljen,zmijenjena vuna.
Karbon je bio pomatirao pa sam skinuo znak od RR ( kojeg sam isto ispolirao )pa sam top prebrusio sa 1200 vodenim,i prelakiran je bezbojnim lakom.
Ispao odlicno,i auspuh je opran cijeli rastavljen i sastavljen.
Pa eto i par slika kako izgleda nakon 6 godina ( vec je toliko proslo
) .
Da i prepolirao sam bilo je ovo RR crvenim slovima pisalo sad se sjaji,ako mi se ne svidi ovako ide ponovno kist,crvena boja i udri.
I za Kitty ima novosti.
Trebao je sic biti gotov prosli tjedan
,a ono k...
Nista od toga,ustvari bio je on gotov ali cijeli crni sa glatkom kozom i jednim pink savom.
Sve kontra nego je trebalo biti,ja popizdio.Zena ga htjela objesiti sva sreca sto nije bila isla sa mnom kad sam isao po njega jer bi bilo krvi.
I tako da je morao sve ponovno raditi.
Hrapava koza u dvije boje bijela i crna,nove spuzve i pink šav x2,i normalno kroj sica nije kao originalni.
Nego je namijesten po obliku zenske guzice
... sic u obliku tangi ili polutanga sic.
To je to,rezultat