Jep, APN je nepoderiv, to stoji, pa ne bi ga poštari vozili bezveze
Ali mi se ne sviđa njegov prijenos, spore i kratke brzine, stoji da je jak ali ipak...
Dok 15ica ak točiš malo bolje ulje od dvotaktola (recimo neku polusintetiku, makar i dvotaktol je majka za tomosa) i imaš poštelan dobro fergazer dam se kladiti da ti se niš ne bude dogodilo, i sa L klipom. Dobro zna izgubit snagu po jakim vručinama i ak se ganjaš po brdu ali počekaš 10min i vozi dalje... u drugoj pod okretajima ide u svako brdo, nema da nejde.
Jel znaš na kolko se vrti 15ica? Ja sam imal samo brzinomjer a obrtaljku nisam mogel/uspel nabavit.
Duje, ajd pa otvori temu
Ma nije problem složit 15icu(mašinu) znaš i sam, ali ak ideš sve od temelja farbat i slagat ima posla pun k. Daa, prednji blatobran je kromiran... Pa makni ga za prvu silu, dobro izgleda i bez.
Možda nađem slike, ali teško, jer kad smo to slagali još nisu mobiteli imali kamere
, stavili smo od te starije 15ice mašinu na ramu od plavog elektronika 50(ne znam ak ste njega kad vidjeli) ubiti skoro ili identična rama, samo je bila kao nova i imala je cestovne gume, maknuli smo prednji blatobran i da vidite tu ljepotu, ko neka ležajka je izgledala, ali to je samo bilo za prodaju, nekih mj dana sam se vozil od onda nemam ni jednog tomosa :'(