situacija je slijedeća :
prije par godina kupil sam Luna vision 50 (onu prvu) i napravil sa njom 14 000 km. Vidim da sad ima dosta loših komentara za taj skuter, ali moje iskustvo je skroz pozitivno. Taj motorić je jeftin i nisam imal nekih velikih očekivanja. Nema tu nekih ludih ubrzanja, ali krajnja brzina mu je 85km/h (ja imam nekih 70kg ). Uglavnom služl me je skroz solidno. ima onih kineskih nedostataka tipa: svijetla bacaju snop previsoko i ne mogu se dovoljno spustiti, u početku je prednja kočnica škripila za poluditi (to su mi na servisu sredili i prestalo je), zadnja kočnica je loša do bola, ali nove pakne su ju znatno popravile.
Vozil sam ga i po kiši i po snijegu svaki dan. Na nekih 10 000 sam ga vozil bez ulja, jer indikator ne radi od prvog dana (točnije svijetli stalno) i tu je pala generalka. Moram još reći da je skuter što je stariji išao sve bolje i bolje. ... i tako do prošlog ljeta kad me pijani kreten napucal frontalno dok sam stajal na semaforu i prešao preko prednjeg dijela motora i mene. Luna se raspala, a bome i ja.
Sad razmišljam o kupovini novog skutera i ne znam jel pametno kupiti opet isti skuter ( tj, lunu vision II ) ili ići na neki drugi skuter!? Od lune imam potpuno ispravnu mašinu i brdo dijelova, ali ne znam da li to uopće paše na ovu novu LUNA II ?
Ne kužim se u to i nemam namjeru niš sam slagati i brljavit. Kad je vrijeme otpeljam skuter na servis i to je to. Ne želim neki skuplji skuter, jer radim na takvom mjestu da je velika vjerojatnost da bu ga netko maznul ( zato sam i uzel lunu. ko bu to kral? ).
kaj da kupim? nisam baš u toku :/