Ok je zezat se i sam sam pobornik kvalitetne zahebancije
ali imam jedan ozbiljan prijedlog vezano za pravila..............krajem iduceg tjedna imamo sastanak u Policiji u Čakovcu vezano za prijavu skupa, sto sve i kako treba da nam cika policajci sve objasne da nebi bilo u zadnji tren neke neplanirane frke
kao organizatori happeninga smo mislili bit navedeni ja i eladio, znaci osobe koje odgovaraju za sve sto se tamo bude dogadalo, posto ima raznih prijedloga vezano za pravila, predlazem da se javno javi osoba koja je punoljetna i koja zeli biti navedena kao organizator, znaci njegovo ime i njegov potpis bi stajali iza svega i taj slobodno neka uredi pravila kako god zeli, mi se necemo buniti i sve sto se tice pravila prepustamo doticnom
...........sve ostalo cemo organizirati ja i eladio kao sto radimo i sada, znaci ta osoba nema nikakvih financijskih i slicnih obaveza, samo neka svojim imenom i prezimenom stoji kao organizator.............eto mislim da je ponuda korektna i konkretna tako da se slobodno javi ko zeli da se dogovorimo za datum kad bi se nasli i svi zajedno otisli u Policiju
Moze biti jedan ili vise vas