Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: koji je spuh jači: rekord, reverse, laser ili yasuni?  (Posjeta: 10108 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline funkyzg26

• Tržnica : (+5)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
koji je spuh jači: rekord, reverse, laser ili yasuni?
« : 03 Veljača, 2011, 20:47:20 »
otprilike kao gianelli reverse/rekord, tu je negdje

ma kakav reverse/rekord rekord ga pojede totalno auspuh je tolko tih da mi se čini da je slabiji od zxa,  xpro je u klasi sa zxom powerband između 8-9000 rpm ,jadno  :laughing11:

http://en.scooter-attack.com/index2.php?lang=e

Offline pralas

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #1 : 03 Veljača, 2011, 20:51:44 »
ma kakav reverse/rekord rekord ga pojede totalno auspuh je tolko tih da mi se čini da je slabiji od zxa,  xpro je u klasi sa zxom powerband između 8-9000 rpm ,jadno  :laughing11:

jel ti sebe cujes ???meni se cini kao da si :joks:
vec si dosadan u pm s tim reversom i rekordom,normalni base spuhovi a ti ih dizes u nebesa ::)
laser u rangu reversa ako ne i malo jaci a te grafove zajebi...
jos reci da rekord pojede yasuni r i svaka ti cast :redface:

Offline funkyzg26

• forumski skuteraš
« Odgovori #2 : 03 Veljača, 2011, 20:57:15 »
jel ti sebe cujes ???meni se cini kao da si :joks:
vec si dosadan u pm s tim reversom i rekordom,normalni base spuhovi a ti ih dizes u nebesa ::)
laser u rangu reversa ako ne i malo jaci a te grafove zajebi...
jos reci da rekord pojede yasuni r i svaka ti cast :redface:

rekord ne pojede yasuni r al su tu negdje po meni rekord jači , sad ču čim zatopli sve istestirat sa tachometrom na oba dva spuha na replici pa če se vidjet koji je jači , i ivanm treba doč sa nardom da ga pokopam u decibelima  :laughing7:

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 03 Veljača, 2011, 20:58:23 »
ja sam radio na utišavanju auspuha... :laughing7:

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #4 : 03 Veljača, 2011, 21:59:34 »

To je možda sa blokadom, a ja sam blokadu skinul. Definitvno nije u rangu sa ZX-om jer sam ZX-a imal. Tak da ti moram reči da pričaš napamet, pričaš i za reversa napamet jer ga također nisi imal.

Da bar mi neko tu blizu ima reversa da isprobam razliku, ali ne vjerujem da bi je bilo jer laser ide do 10 000 T okr, kaj sa ZX-ok nije išel ni u ludilu, ZX je totalno za serijalu ili slabiji BASE, i tu je on najjači.

A i laser je najbolji na 70ccm.  :dontknow: ne hvalim ga ali zasad se pokazal dobrim i kad ga uštelam 100% budem ti znal reči više i iz prve ruke a ne da se orjentiraš preko nekog grafa kojem ni ne znaš sve parametre te je marketinški nastrojen za onog koji više plati  za reklamu :icon_thumright: od tuda valjda ni nema ni na jednom grafu reversa
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #5 : 03 Veljača, 2011, 22:06:14 »
rekord i reverse isti vrag,isto ko i zx i tt,rekord je nes tipa yasuni z

Offline danc00

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #6 : 03 Veljača, 2011, 22:28:57 »
E viš, sad se već vrtimo h krug  :laughing7: Ti veliš da je rekord takav, on veli da gleda po zvuku jačinu spuha i da mu se rekord dere jače nego nardo i da je zato najjači...i tak u krug. Jel nije?

A Yasuni Z je dosta slabiji od R-a to se zna. I onda kakav je zaključak  :icon_thumright:
2013- Kawasaki 636

Offline funkyzg26

• forumski skuteraš
« Odgovori #7 : 04 Veljača, 2011, 00:55:12 »
To je možda sa blokadom, a ja sam blokadu skinul. Definitvno nije u rangu sa ZX-om jer sam ZX-a imal. Tak da ti moram reči da pričaš napamet, pričaš i za reversa napamet jer ga također nisi imal.

Da bar mi neko tu blizu ima reversa da isprobam razliku, ali ne vjerujem da bi je bilo jer laser ide do 10 000 T okr, kaj sa ZX-ok nije išel ni u ludilu, ZX je totalno za serijalu ili slabiji BASE, i tu je on najjači.

A i laser je najbolji na 70ccm.  :dontknow: ne hvalim ga ali zasad se pokazal dobrim i kad ga uštelam 100% budem ti znal reči više i iz prve ruke a ne da se orjentiraš preko nekog grafa kojem ni ne znaš sve parametre te je marketinški nastrojen za onog koji više plati  za reklamu :icon_thumright: od tuda valjda ni nema ni na jednom grafu reversa

piše da su skinute blokade nauči se čitat engleski , reverse/rekord su u okretajima slični kao yasuni r a i po snazi tu je u ova dva charta sve lijepo pokazano na kolko se vrti xpro ima usporedba sa zxom i xpro i druga je usporedba mhr replika,stage 6pro, laser xpro sve se lijepo vidi i ovaj drugi chart sa replikom je na 70cc danc00

@ wonder isto ko i zx tt hahaha koji lik pa to se neda prek 9000-9500 okr zxovi tti yasuni z česme kao i yasuni r vidi se po kvaliteti topa ,jedva čekam da zatopli i da krenem testirat rekorda na replici sa tachom

Offline Aleks

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: CPI Aragon
« Odgovori #8 : 04 Veljača, 2011, 01:07:23 »
funky, ako kazem da je record najbolji auspuh u svemiru, hoces li mi platit cevape?

Covjece, smiri se malo, u svakoj temi citam o tvom rekordu, pljujes po ostatku, samo tvoje valja. Onda krenes pisat da je ultra tih, ali tvoj se dreči gore od narda.

Yasuni R zbori kao jedan od boljih sto se tice kvalitete topa, a sad i po njemu pljujes? Ovo je savrseno.  :toothy12:

Offline danc00

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 04 Veljača, 2011, 08:24:55 »
piše da su skinute blokade nauči se čitat engleski , reverse/rekord su u okretajima slični kao yasuni r a i po snazi tu je u ova dva charta sve lijepo pokazano na kolko se vrti xpro ima usporedba sa zxom i xpro i druga je usporedba mhr replika,stage 6pro, laser xpro sve se lijepo vidi i ovaj drugi chart sa replikom je na 70cc danc00

@ wonder isto ko i zx tt hahaha koji lik pa to se neda prek 9000-9500 okr zxovi tti yasuni z česme kao i yasuni r vidi se po kvaliteti topa ,jedva čekam da zatopli i da krenem testirat rekorda na replici sa tachom
Znam citat eng vrlo dobro, ali problem je u tome da ne znas stavit link, jer vec jedno 3-4puta stavljas taj link koji otvara home page. Pa nemam od kud citat.

Aj kad testiras obavezno javi rezultate, pa meni je to ok kaj laser nejde prek 10tisuca ionak nemam setup koji bi se trebal vrtjet na vise, zato sam kupoval jace od zx-a a da nije midrace tipa nardo i slicni koji vrte prek 10T dok za R-a nisam imal novca. A revers nije nis jaci od lasera kaj mi je reklo puno ljudi i ne samo tu na forumu nego i u trgovini di sam kupoval a imali su oba. Tak da ne znam zast bi ga tolko hvalil .
2013- Kawasaki 636

Offline funkyzg26

• forumski skuteraš
« Odgovori #10 : 04 Veljača, 2011, 10:45:30 »
funky, ako kazem da je record najbolji auspuh u svemiru, hoces li mi platit cevape?

Covjece, smiri se malo, u svakoj temi citam o tvom rekordu, pljujes po ostatku, samo tvoje valja. Onda krenes pisat da je ultra tih, ali tvoj se dreči gore od narda.

Yasuni R zbori kao jedan od boljih sto se tice kvalitete topa, a sad i po njemu pljujes? Ovo je savrseno.  :toothy12:

nisam nikad reko da je rekord najbolji i najjači al u je klasi sa yasuni r to se govori po forumu več godinu dana kad je god neki upit o snazi reversa svi če ti reč da je u rangu sa yasuni  r , kaj da se smirim pa ja sam smiren ko mala beba ja govorim činjenice , najbolji sajt za skuter dijelove na dynu crno na bijelo testira laser xpro lijepo se vidi u oba charta da mu je powerband između 8-9000 rpm scooterattack ima još najrealnije chartove koje sam vidio od svih auspuha koje su testirali , i yasuni r zbori jedan od najgorih što se tiče kvalitete topa jel mu se raspadne kevlar/karbon na topu nisu stavili dosta jako ljepilo na naljepnicu  :laughing7:

ako vam to nije dovoljno evo ti još jedan chart na trophiju tu mu je powerband na 8000 rpm ako ti tri charta nisu dovoljna da shvatiš da je laser xpro u klasi sa zxom onda se ostavi auspuha , i ono laser mi je neka firma za auspuhe imaju jedan jedini spuh za skutere i to je to smijurija od kompanije

http://www.fotorola.com/uploads/c056258b1a.jpg

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,14507.80.html

i evo ti i yasuni z powerband 7000 okr na ovom hahaha  :laughing7:  rekord da je u klasi sa yasuni zom hahaha koji si ti lik wonderkid moj serijski od srke ima veči powerband od yasuni z
« Zadnja izmjena: 04 Veljača, 2011, 10:59:47 funkyzg26 »

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #11 : 04 Veljača, 2011, 11:06:06 »
laser radi auspuhe i za velike motore i nije smijurija od kompanije nemoj si to mislit

ovdje yasuni z je z 1ks ispod lasera,a zx je u klasi sa yasuni Z, u base klasi laser je tu najjači, to što si stavljaju low midrace auspuhe na base to je druga priča, a  yasuni R je isto 50cc i base auspuh tako da ni reverse rekord isto nisu dalje od njega

što se lasera tiče to je valjda jedan od rijetkih koji su kvalitetno napravljeni i ne hrđaju i ne pucaju, tu pokazuje da je na 8000 i nešto okretaja najjači međutim u praksi ga moraš malo više zavrtit
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #12 : 04 Veljača, 2011, 11:11:41 »
nisam nikad reko da je rekord najbolji i najjači al u je klasi sa yasuni r to se govori po forumu več godinu dana kad je god neki upit o snazi reversa svi če ti reč da je u rangu sa yasuni  r , kaj da se smirim pa ja sam smiren ko mala beba ja govorim činjenice , najbolji sajt za skuter dijelove na dynu crno na bijelo testira laser xpro lijepo se vidi u oba charta da mu je powerband između 8-9000 rpm scooterattack ima još najrealnije chartove koje sam vidio od svih auspuha koje su testirali , i yasuni r zbori jedan od najgorih što se tiče kvalitete topa jel mu se raspadne kevlar/karbon na topu nisu stavili dosta jako ljepilo na naljepnicu :laughing7:

ako vam to nije dovoljno evo ti još jedan chart na trophiju tu mu je powerband na 8000 rpm ako ti tri charta nisu dovoljna da shvatiš da je laser xpro u klasi sa zxom onda se ostavi auspuha , i ono laser mi je neka firma za auspuhe imaju jedan jedini spuh za skutere i to je to smijurija od kompanije

http://www.fotorola.com/uploads/c056258b1a.jpg

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,14507.80.html

i evo ti i yasuni z powerband 7000 okr na ovom hahaha  :laughing7:  rekord da je u klasi sa yasuni zom hahaha koji si ti lik wonderkid moj serijski od srke ima veči powerband od yasuni z

naljepnica i pravi karbon nemaju veze jedno s drugim
bar je vuna u topu vjecna :P

btw...kako zbori yasuni s alu topom ?

ti si smijurija :P

ja sam cekam da netko vidi taj tvoj skuter, kak ide kak se dreci ovo ono, i cok da te napere :P
« Zadnja izmjena: 04 Veljača, 2011, 11:15:25 igor.sb »
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Aprilia00

• forumski skuteraš
  • Nije Bolest Sve Sto Boli
  • Mjesto: Kuca :D
  • Moj Skuter: Kak'i Skuter Wakasaki :))
  • Moja Kaciga: Shark
  • MojSetup: Kita tu je
  • MojSpuh: Oba su tu :)
« Odgovori #13 : 04 Veljača, 2011, 11:18:39 »

IISS TI I TVOJA REEPLICKA :icon_biggrin:

namazem te samo tako sa ovim set upom ti i tvoj OPEL RECORD :toothy12:
:D

Offline funkyzg26

• forumski skuteraš
« Odgovori #14 : 04 Veljača, 2011, 11:18:45 »
naljepnica i pravi karbon nemaju veze jedno s drugim
bar je vuna u topu vjecna :P

btw...kako zbori yasuni s alu topom ?

ti si smijurija :P

ja sam cekam da netko vidi taj tvoj skuter, kak ide kak se dreci ovo ono, i cok da te napere :P

pa normalno da če me naprat sa big bore gore i sa ovim setupom oskoro ide mhr team replika + c20 ili stage 6 r1200 20ks  :frajer: popapat ču mu taj big bore sam tak kaj je to zračnjak kaj ima gore sa srke sr 150  mašina

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #15 : 04 Veljača, 2011, 11:22:44 »
mnogi su se tak kurcili pa se razocarali, poklopili usima i sutili

slozi pa da se vidi

od price nema nista

drz se giannellia i uzmi šot  :toothy11:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Aprilia00

• forumski skuteraš
  • Nije Bolest Sve Sto Boli
  • Mjesto: Kuca :D
  • Moj Skuter: Kak'i Skuter Wakasaki :))
  • Moja Kaciga: Shark
  • MojSetup: Kita tu je
  • MojSpuh: Oba su tu :)
« Odgovori #16 : 04 Veljača, 2011, 11:25:56 »

slozi pa da se vidi

od price nema nista

:toothy9:
:D

Offline funkyzg26

• forumski skuteraš
« Odgovori #17 : 04 Veljača, 2011, 11:29:13 »

slozi pa da se vidi

od price nema nista

preslab mi shot mhr team replika je 19-20ks i treba mi c20 ili stage6 r1200 da ju iskoristim skroz imam sve popratne dijelove koji mi trebaju za taj setup osim to dvoje 500 ojriča tam vam , al prije tog moram još jednog hiper2pro skutera uzet jel s tim se baš i neču moč vozit po gradu jednog ču slložit sa replikom i nekim slabijim spuhom i recimo zxrom da traje , a drugi če bit 2hiljade a da kollje  :headbang:

Offline Crazy Kuree

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
Odg: koji je spuh jači: rekord, reverse, laser ili yasuni?
« Odgovori #18 : 04 Veljača, 2011, 12:39:55 »
Taman i da izmjeriš buku narda i recorda, na snimki dokažeš da je record glasniji, opet ti nitko neće vjerovat, kao prvo ja, mislio bi da nije nešto dobro uštimano. Zašto? zato jer je nemoguće da record bude glasniji osim ako nisi bušilicom bušio rupe po auspuhu. Kao drugo nećeš moć dokazat da je bolji od yasuni R zato što nije iako se radi samo o nijansi... Imo sam dva yasunija sa tom naljepnicom u oba se odlijepilo, glupo je to navest kao manu, to je kao kad tražiš iglu u plastu sijena. Po cijeloj konstrukciji i tehničkim rješenjima kao i kvaliteti teško je naći auspuh koji može konkurirat bilo kojem yasuniju. Taj laser se pokazo izvrsno niko se nije žalio na njega ni po stranim forumim, a drži cijenu polovnih u nebesima. Tunnig skutera je postojo i prije nego si ti kupio Mhr replicu i record
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
Odg: koji je spuh jači: rekord, reverse, laser ili yasuni?
« Odgovori #19 : 04 Veljača, 2011, 12:41:46 »
baš to.. yasuni izgleda i napravljen je kao da su ga radili odrasli ljudi.. giannelli nije loš, a ima i spuhova koji podsjećaju na igračke iz kinder jajeta..