Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Obrišem 2 strane smeća i opet spam. Pa de oladite malo, ispucajte negativnu emergiju negdje drugdje a ne ovdje! Prvo i zadnje upozorenje!
btw zoki..nrg je full ok
Aeroxtuneru stvarno si se napalio odma, daj malo smiri emocije, ima i ljepših žena na cesti nego na izborima za miss..a kamoli ne nrgija po dubrovniku mjesto na ovom forumu. Ako čovjek kaže da mu je najbolji skuter koji je vidio na forumu onda je to kraj rasprave, koga briga za one što su se toliko mučili na uređivanje motora, a ne kane se potrudit oko prezentacije istih na forumima ili bilogdje osim u svojim dnevnim boravcima..Poštujte ukuse, jer da nema njih svi bi vozili isti motor.
ali uvijek ALI,fali mi prednji blatobran....s njim bi styling bio 5.00/5.00
aha,a pase li ti serijski blatobran na vxr vilice? nisam siguran,zato pitam
izgleda jebeno..samo kao sto je luka reko fali prednji blatobran..
nećemo sada cjepidlacit ni ja ni ti nije bas da je 100 % ufuran u sredjivanje scoota,tako da mu je oprosteno,ali od seata očekujemo u najmanju ruku isti rezultat
scooteri me ne hebu uopce, ali kazem...ovaj tjedan prije meeta cu smontirat blatobran, na ljeto mozda kit, radilica, karb, drugi spuh ako bude sve po planuseat ide sljedeci mjesec u pod...poslje orginal FR pragovi, pa cemo vidjeti dalje s unutrasnjoscu ili masinom...a ako bude u planu novi auto, zavrsit leona kako sam htio i bacit se na novi auto
Potpis. Samo on fali.Zapravo, na NRG Power kakva god prerada bila, prednji blatobran je must have. Ne znam zasto, jer na drugim skuterima zna biti bolje bez blatobrana, ali NRG Power ga bas MORA imati