evo jos malo slika te unutarnje
evo slika prije prerade...
i evo poslje prerade...
danas sam malo polirao i ove nozice ali se na slikama bas ne vidi dobro
sa kljesta sam skido boju sad sam premazo pa ce se sve do sutra skinut, i onda se to lakira u zlatnu, kao sto su zadnja kljesta, i nosim ovih dana u cvajko da mi naprave pleteni lajtung za ta kljesta, pa da mogu sve pocet lagano slagat, jos mi je vilice malo sotalo sredit itd...
evo slika vilica, danas namontirali, promjenjen lezaj i sve, ma odlicno stoje.....
evo jedna slika felge, i amortizera...
evo slika neonka koja ce ic u sic, ultra bijele....kao i prednje diode...ovaj vikend ce se to tapecirat sve, i svijetlit ce te neonke samo kroz sub...moram kadu ocistit, i onda tapecirat, i jos izrezat novu plocu, sve za vikend, ima se puno posla ali sve pomalo...
nabavio jos pola kile plave krede, bit ce jos poliranja
evo kljesta od Sp-a 180 su polakirana, danas sam kupio metar i pol pletenog lajtunga gafler, sa setom onih sranja za spojit...ugl radi se oko motora
evo danas sam namontirao pleteni lajtung, Cvajko sve slozio, stavio prednju plastiku doljnu i sve to provuko, i poliro vilice, ispoliro sam do brusnog 600, sutra jos 800, 1000, 1200, 1500, i 2000 i plava kreda i bit ce bolesne, pa da smontiram to felge, kljesta, i sve pomalo....bar da je na kotacima, bocna kromirana dolazi u ponedjeljak...
hvala Snakeu i Klembicu na pomoci...
stej tjund
=)