Ja ti samo mogu napraviti kratku usporedbu runner vs rs 2006 god jer vozim oba skutera podjednako.(osim što je runner predviđen da se malo naturpija a sr cura više vozi tak da se to nedira)
Ali usporedba je dok je se bilo serijski osim skinutih blokada.
Vizualno mi je sr ljepši jer je žuto plavi i do sada sam vidio svega 1-2 komada takve boje, gilera je sivo crna ima ih pun K takvih.
Kontrolka mi je ljepša kod sr-a i lakše je onim dugmetom prebacivat podatke nego kod gilere gdje moraš 10 sec držat da ti prebaci e da ima i pretinac ispod sica koji stvarno koristi i onu kukicu kad ideš do trgovine pa možeš vezat vrečicu. Prednosti runera su jer mi je prostraniji i komotnije se osječam sa svojih 190, stabilniji je ne znam zbog čega, mislim da je do rezervoara jer je na nižem pa je težište niže. I definitivno udobniji i za vozača i za suvozača/cu na relacije veče od 20km. I kod sr-a mi se nesviđa kad tenkiram moram sići podići sic otvorititi poklopac rezervoara pa tenkirat. Ovak dam baji novce il mi on tenkira i zdravo ali to je več cjepidlačenje. Oba skutera su mi jednako draga i ne mogu reči ovaj je bolji a ovaj je lošiji.