Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: VW vs ALFA vs HONDA vs FIAT ........  (Posjeta: 6694 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: !
VW vs ALFA vs HONDA vs FIAT ........
« : 23 Siječanj, 2011, 12:32:02 »
ajde balavci ;D ;D idemo ovdje voditi rapspravu ;D ;D

vw mi je osto u srcu i kad narastem ;D kupit cu si vjerojatno Golf 5,svi vec znamo da su novija godista vw u kur*u i da ih prave sve losije ali je pitanje dali ce doci do poboljsanja proizvodnje vw da se rijese te takozvane djecje bolesti,i da jos imam nesto da kazem dok smo ovako mladi naravno da smo nabrijani na japance ali kad si u godinama vjeruj mi razmisljas drugacije i uzimas si auto za obitelj a ne za sebe

Offline Faba

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: VW vs ALFA vs HONDA vs FIAT ........
« Odgovori #1 : 23 Siječanj, 2011, 12:35:22 »
da stavis naslov vw vs ostali?  :)
vecinom se svadamo oko toga  :toothy11:

Offline kamikaza

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • 0911889594
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: area 51
  • Moja Kaciga: kbc
  • MojSetup: evo
  • MojSpuh: shot
« Odgovori #2 : 23 Siječanj, 2011, 12:36:52 »
ako si avanturisticki tip preporucujem alfu :d uvjek avantura sa njom

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: R50X
  • MojSetup: Polini Sport
  • MojSpuh: Chrom
« Odgovori #3 : 23 Siječanj, 2011, 12:39:57 »
BMW. <--- (točka)

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 23 Siječanj, 2011, 12:40:54 »
zasad honda

Offline pixa.93

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: gilera runner vx 125
  • Moja Kaciga: na glavi u svakom momentu
« Odgovori #5 : 23 Siječanj, 2011, 12:41:13 »
japanac ,,,vw,pa ovo ostalo...
nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nece bit da nekak nece bit

Offline loris46

• forumski biciklist
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: runner vx200, runner 50sp, Yamaha xj6
  • MojSetup: =)
« Odgovori #6 : 23 Siječanj, 2011, 12:47:24 »
nije samo vw u kur*u, i ostali autoproizvodaci stavljaju ne kvalitetne djelove na motore, i jedva cekaju da dodes u servis i da te oderu..ukratko, ne zaraduju velike autoindustrije samo na prodaji auta, nego vec na i na prodaji autodjelova i to jako masno..cisti prijmjer je piaggio grupa (nije auto ali eto), pred 2god kada sam razbio skuter otisao sam u ovlasteni piaggio servis da mi naruce polomljene plastike, ukratko, ralica, 2 podnice, ruckica od kocnice, i nogara- 3450kn..strasno..isto tako je i u vw servisima, gdje im je radni sat 300kn, i gdje ce sve promjeniti na auto samo ne ono sto treba.. :sad3:
nisam u nekim godinama ali vec sada sam poceo gledat kod auta udobnost, potrosnju, i ekonomicnost, a ne brzinu, izgled itd..
svaki nova serija auta ce imat neki problem (bio to bmw, audi, vw, honda, alfa), tako da je česti slucaj da kupis novi auto i nesto ti rikne..sve je to plan da velike autoindustrije zarade..
..PRODAJEM GILERU RUNNER VXR..HITNO!!

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #7 : 23 Siječanj, 2011, 12:48:27 »
da stavis naslov vw vs ostali?  :)
vecinom se svadamo oko toga  :toothy11:
ma nije samo vw protiv ostalih,ima tu i drugih razmirica,znas kaj je najbolje mi se tu svadamo,mislim ja ne ali ovi ostalo a tvrdoglavost nemos covjeku izbit iz glave,ja namjeravam si kupit vw kadse zaposlim i nemoze me nitko od toga odgovorit pa da neznam kakve argumente da kaze jer kad ti nesto priraste srcu onda ostaje pri srcu ;D ;D ;D

BMW. <--- (točka)
kakvo je kod njega odrzavanje,potrosnja...

zasad honda
type r

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #8 : 23 Siječanj, 2011, 12:50:15 »
Jebali vas auti.... Kutije u kojima se ide od A do B. Tako mi je svejedno u cemu se vozim, bitno da se ne kvari, a 99% auta se ne kvari ako se koriste kako treba.
Druga stvar je auto za stazu i sl. - to je gusht, ali koliko vas ima takvo nesto?

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 23 Siječanj, 2011, 12:50:59 »
type r

ne jer za to nemam love,a i takav type r ne postoji u hrv.

zadovoljio bi se sa swapom u vti  :toothy3:

Offline Lugburz

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #10 : 23 Siječanj, 2011, 12:52:02 »
najbolje kupit mercedes W123 ili W124 dizel,nije da nesto idu al zato ni ne staju :icon_biggrin: a udobni su.
Rock out till your life is at an end

Offline Go-Go RUNNER

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50sp
« Odgovori #11 : 23 Siječanj, 2011, 12:55:20 »
uhh kad se sjetim w123 240d vadio sam dušu iz nje  :toothy11:
sada Škoda rulz  :headbang:

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #12 : 23 Siječanj, 2011, 13:02:37 »
kad moras vadit dusu da ide :toothy12:
ima mi je prijatelj onog jos starijeg s okomitim farovima,neznan sad koja serija,al 200D je bia s valjda 55-60ks,bas mu je tribalo vadit dusu da nekako ide...jedan put na jednom parkingu ga je iz zajebancije isa provat vrtit,napravia je bar 10 krugova u prvoj pun gas dok nije pocea klizit zadnji kraj :toothy3:
Rock out till your life is at an end

Offline animatrix

• maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #13 : 23 Siječanj, 2011, 13:02:52 »
ja se vise ne zamaram autima, prije dok sam bio mlad & nadobudan na net.hr forumu stalno sam se svadjao honda vs vw i tak pi*darije. s vremenom sam shvatio da je to sve isto, tehnologija napreduje tako da ti je isto uzeo ti novog accorda ili passata imat ces vise-manje istu opremu i slicne motore u oba auta. ista stvar je i kod opela i alfe i skode i mazde i nemoram nabrajati.. koji god novi auto uzeo neces pogrijesiti.. sto se mene tice, ja sam si zacrtao nissan micru iz 90-e sa 1.0 motorom, nit mi treba novi auto, nit mi treba jak auto, treba mi auto preko jeseni i zime koji ce imat nisku potrosnju i nece me ostaviti na cesti. sve ostalo mi je nebitno.
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #14 : 23 Siječanj, 2011, 13:05:50 »
ja se vise ne zamaram autima, prije dok sam bio mlad & nadobudan na net.hr forumu stalno sam se svadjao honda vs vw i tak pi*darije. s vremenom sam shvatio da je to sve isto, tehnologija napreduje tako da ti je isto uzeo ti novog accorda ili passata imat ces vise-manje istu opremu i slicne motore u oba auta. ista stvar je i kod opela i alfe i skode i mazde i nemoram nabrajati.. koji god novi auto uzeo neces pogrijesiti.. sto se mene tice, ja sam si zacrtao nissan micru iz 90-e sa 1.0 motorom, nit mi treba novi auto, nit mi treba jak auto, treba mi auto preko jeseni i zime koji ce imat nisku potrosnju i nece me ostaviti na cesti. sve ostalo mi je nebitno.

e to ti ja pricam  :icon_thumright:

Jedino sto bas ne bi vozio tak stari auto - nemre to bit pouzdano, a i u sudaru sa nekim novijim autom si u velikim problemima

Offline Kamba

• moderator
  • Tržnica : (+27)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Valpovo
  • Moj Skuter: Derbi Gp1 250
  • Moja Kaciga: glavu čuva
  • MojSpuh: Shacal
« Odgovori #15 : 23 Siječanj, 2011, 13:09:57 »
ima mi je prijatelj onog jos starijeg s okomitim farovima,neznan sad koja serija,al 200D je bia s valjda 55-60ks,bas mu je tribalo vadit dusu da nekako ide...jedan put na jednom parkingu ga je iz zajebancije isa provat vrtit,napravia je bar 10 krugova u prvoj pun gas dok nije pocea klizit zadnji kraj :toothy3:
..mi smo tog zvali "minika"....znao sam točno koji je model,al jbga...
...W124 je najbolji i najkvalitetniji auto koji je Mercedes ikad napravio...a W 123 je najprodavaniji....stari je imao oba 123 240d i 124 200d.... :headbang: :headbang:
...i sad 211.... :frajer:

Offline Go-Go RUNNER

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50sp
« Odgovori #16 : 23 Siječanj, 2011, 13:10:01 »
kad moras vadit dusu da ide :toothy12:

to je minika vjerojatno w115, 200d ti stariji imaju 55ks , moja 123 je bila 81. godište i imala je moćnih vjervali ili ne 72ks, ali to je bilo nepoderivo, čak i ne ide toliko loše ako je motor ok...uhh moja se vrtila ko velika  ;D

Offline animatrix

• maxi forumaš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Luna Vision II
  • Moja Kaciga: Vemar TAI2K
  • MojSetup: DR Evo 70cc AC
  • MojSpuh: TT
« Odgovori #17 : 23 Siječanj, 2011, 13:11:50 »
to je, jedan je od nesigurnijih auta na cesti ako se sudaris, ali privlaci me aluminijski blok motora koji moze prijeci jako puno, i mala potrosnja, a i izgled, fan sam auta s kraja 80ih. ali sve u svemu, uzmes neki autic cisto da ga imas, u ovakvim vremenima rijetko tko moze priustiti luksuz sportskog auta i visoke potrosnje, bojim se da se takva vremena vise nece vratiti..
Built Not Bought // Preradjujem cilindre

Offline Kamba

• moderator
  • Tržnica : (+27)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Valpovo
  • Moj Skuter: Derbi Gp1 250
  • Moja Kaciga: glavu čuva
  • MojSpuh: Shacal
« Odgovori #18 : 23 Siječanj, 2011, 13:15:05 »
potrošnja i registraciji bi mi bili najveći faktor kao kupovine auta...ne vjerujem nikakvim tvorničkim podacima o potrošnji..
...meni piše da je potrošnja po gradu po tvorničkim podacima 7.8 izvan grada 5.9....znaći prosjec recimo 6.9.....i to je totalno pogrešno...u gradu se ne spušta ispod 10,a izvan oko 7... :icon_thumright:

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #19 : 23 Siječanj, 2011, 13:17:54 »
Jebali vas auti.... Kutije u kojima se ide od A do B. Tako mi je svejedno u cemu se vozim, bitno da se ne kvari, a 99% auta se ne kvari ako se koriste kako treba.
Druga stvar je auto za stazu i sl. - to je gusht, ali koliko vas ima takvo nesto?
bas to...nit se kvare,nit hrdaju....zato mi je nerealno da razlika u kompaktnoj klasi izmedu npr. kie ceed i golfa,s 1.6 dizel motorima,bogatom,ali identicnom opremom skoro 7000 e