imao i 4t kineza (baotian), 2t kineza(keeway, ali njega jos imam), i apriliu sr..
Baotian- prvih 1500 km bilo onako dobro...zamjenio ulje na prvih 100 km...skinuo mu blokade na 900 km..i vozio se normalno.
-nakon 1500 km krepao stator..zadnja kocnica je toliko postala losa da ga nije mogla niti malo usporit.Dobro, promjenim pakne malo bolje al opet nevalja..
na 2300 cca km mi je krepao cdi..onda pucaju mu crijeva od goriva, vakuma i tih gluposti..karburator mu se cepi, na deklu ako ga se par puna na kurblu upalilo odvali se kompletni mehanizam sa dekla..
plastike puknu kad puhnes u njih..u svakoj krivini nosi zadnji kraj (i sa michelin gumama)
Pukne sajla gasa, pa grla za zmigavce se raspadnu i nerade zmigavci, krepe truba, prednji far kad se vozim nista ne sluzi..vise cestu obasjava mjesecina..baca visoko u nebesa.
2t kinez- on je cak i nelos..plastike su mu super..iako bila je na popravku i jedna luna koja ima stvarno lose plastike..
masina je ono..cak bi se moglo rec pouzdana..samo mi je jedamput krepala bobina i pukla sajla od ulja..
al presao je samo 6000 km..
aprilia sr- presla 38 000 km..ii jos ide
p.s stvarno kloni se kineza..kad sam ga ja imao meni je bio najbolji na svijetu..i bilo mi je smjesno sta ovi na forumu govore protiv njega..
sad i sam to govorim