Vratio sam se poslije 6 godina samo da pitam.... A Je li sve novo?
A Je li Papa katolik?
Inače?jesi živ,jel ima kakvih novih creep foldera?jbte nema te ko kafe
EVO budući da se i Bolt uz Čoka opet pojavio na forumu (nadam se da će se još poneki old school hero member slijedit njiOv primjer) nastavljamo sa projectom Zdravko uz uvijek prisutnog Rugaševića....zadnji put sam "dirao" Zdravka prije skoro 4 godine,kad sam izbio stari selen i skinuo nosač maške koji je bio ubijen od đehr inside,vidio da je i rama zahrđala tamo gdje se šarafi amortizer na gornjem prihvatu jednostavno sam izgubio volju za šarafanjem i slaganjem, nekako mi je odmah izbljedila slika Zdravka i čak sam bio to sve spreman prodat na hrpi, ali samo su se ljudi javljali za pojedinačne dijele a nije mi se dalo natezat jer sam to sve htio dat u dzuture za 2 kile evra jer sam imao dogovor da dam svoju tadašnju R6 u račun za big-banga,ali tu malersku R6 sam na kraju slupao i takvu je prodao,big bang se prodao sretniku iz Kostrene i tako sam ispao iz svih shema za pristojan motocikl serije R i zadnje dvije sezone bio na serijala Runneru 50 Zlatko edition, nije me nikad iznevjerio (ne računam progaranje auspuha i ubijanje katalizatora na povratku kod Doboja)na roadtripu VK-ST, na kraju sam ljetos i Zlaju prodao,ali zato se pojavio napokon neki cash i ajmo opet sve pare na Zdravka
Nakon više od godinu dana mirovanja,PM viljuška napokon izvađena from kutija, neki dan mi stigli novi oem piaggio headset i osovina s maticom (postojeću osovinu i hedaset sa oem vilice stvarno nisam imao volje ubacivat na monster fork, jer meni to dođe kao kad se otuširaš i na sebe navučeš gaće i čarape koje si furao cijeli dan, pa sam morao uzet novo
)
I uslijedilo je nabacivanje headseta, za početak sve nauljeno i podmazano kistom (krpicom skinut višak masti
), ubačen zaštitni lim i morao sam nešto iskemijat kako odradit upresavanje čahure donjeg ležaja volana,a da pri tome ne oštetim čahuru ili u najgorem slučaju PM vilicu, izmjerio stup vilice (45cm), tetku/susjedu šteknuo novu ukrasnu lajsnu od 2,5m jer mi se neki dan pohvalio da će renovirat viksu uskoro i da je uzeo laminat,lajsne i ostalo, a ovaj posao na Zdravku odrađivat s nekim kolcima za paradajz mislim slabie...posluzio se lajsnom,iskrojio je na 4 komada od 60cm, raspodjelio i povezao ih creep trakom, fenom ugrijao čahuru i gumenim čekićem bez ikakvih bedova je nabio do kraja
Nakon montaže headseta i berbe ušiju od promaje, prebacili smo se u sobu i namontirali felnu da vidimo kako to izgleda i stup vilice umotan u celofan da ne navuče prašinu
a šta ja znam, dobro izgleda al ne sviđa mi se ta zlatna boja