Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
za serijale je normalno da pređu 30tkma poslje moze malo veca generalkanaravno moze i prije, pogotovo sto se tice karika, ma i cijele termo grupe
Citat: mali_odwaljiwac - 27 Studeni, 2007, 18:14:24nisam, samo tek sad vidim da je neko presao toliko km sa kitom..pamtim samo one lose utiske i iskustva dr ljudi, ti si prvi za kojeg "znam" da je toliko presao..ajd mi sad reci, jel masina u roxu ista kao kod runnera 2003. ? ono minareli, piggio?? jbm li ga, nem pojma, lupam sad , zato te i pitam jarane moj...ti si izgorio...runner ima piaggio masinu a rox ima minarelli...
nisam, samo tek sad vidim da je neko presao toliko km sa kitom..pamtim samo one lose utiske i iskustva dr ljudi, ti si prvi za kojeg "znam" da je toliko presao..ajd mi sad reci, jel masina u roxu ista kao kod runnera 2003. ? ono minareli, piggio?? jbm li ga, nem pojma, lupam sad , zato te i pitam
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: 3alfa3 - 26 Studeni, 2007, 17:36:15Citat: SlowRider - 26 Studeni, 2007, 16:10:37I sto da mu radim?Promijeni mu karike (i klip ako ga nadjes za male pare).Ali tek kad napravis narednih 10000+ km. Klip sa karikama je 340, brtve 50, mijenjao bi i lezaje radilice, njih imam, semeringe takodjer imam.Znaci 400kn i przi jos 10000.
Citat: SlowRider - 26 Studeni, 2007, 16:10:37I sto da mu radim?Promijeni mu karike (i klip ako ga nadjes za male pare).Ali tek kad napravis narednih 10000+ km.
I sto da mu radim?