Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Jacanje imuniteta  (Posjeta: 5272 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: Jacanje imuniteta
« Odgovori #20 : 29 Prosinac, 2010, 15:18:36 »
Za imunitet je bitno raznovrsno jesti pogotovo ako si u mogucnosti domace, jer u domacem se cesto nadje nekakav poluparazit ili baja a ti je pojedes da ni ne primjetis, ona pokusa napast organizam, a on pravi neke qurce palce koji te zastite od toga i sto imas vise tih protutjela to ti je jaci imunitet :)

Faba ja nisam doktur ni nista, al 60kg mi se cini slabo na 180cm, i ja imam 180cm al imam 75-80kg, taman da mi se nevide rebra i to mi se cini dosta, kadkat cak imam i malo pivskog trbuha, ima ljudi koji nemogu smrsat, al nema ga ko se nemoze udebljat, glad nesmjes osjetit nikada, nismo u srednjem vjeku ranati, ako si rucao u podne sada se digni s kompa, pogrij juhu, pojedi malo mesa, napravi sendvic, sta god ti odgovara, kontaj da se svakih 3-6sati mozes prejesti, ako ti je probava ok, dobrim ritmom i s malo fizickog napora imat ces par kg gore do kraja prvog sljedece godine :icon_thumright:

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #21 : 29 Prosinac, 2010, 17:37:03 »
Trebas poceti trenirati fizicki nesto sto ukljucuje rad svih misica, tipa plivanje, tracnje i automatski apetit se povecava, trpat u sebe sto vise kuhanog krumpira, riže, kuhanog mesa sa brokulom, zelene salate, cikle itd...

Ko klinac sam i ja uzasno znao biti bolestan al otkad sam sa 15godina bio poceo trenirati nogomet, forma, fizicki i psihicki sve 5 :icon_thumright: sa sportom se jacas fizicki i imunitet jacas.

Ja sam citavu zimu znao trenkati sa ekipom na maximiru na -5, godinama nisam bio nit bolestan nit temp nit slicno.( da pokucam u drvo  ;D)

moras se pokrenuti i raditi na sebi kako god znas i VOLJE nabaviti :icon_biggrin:

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #22 : 31 Prosinac, 2010, 01:16:54 »
Vitamini  ??? cedevita  :icon_thumright: ima sve moguće vitamine i nije skupo a fino za pit
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline matas damir

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
    • RED
  • Mjesto: Raša
  • Moj Skuter: Gilera Runner Racing Replica 2003
  • Moja Kaciga: MT Helmet
  • MojSetup: Malossi+ECU
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #23 : 31 Prosinac, 2010, 09:13:36 »
Vitamini  ??? cedevita  :icon_thumright: ima sve moguće vitamine i nije skupo a fino za pit

...ima nešto B vitamina i to u tragovima.

Kiwi i naranča obiluju vitaminima samo ne treba pretjerivati jer se može dobiti hipervitaminoza i nije dobro prije spavanja jer zna djelovati jače o d kave(ovisno od osobe do osobe)

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #24 : 31 Prosinac, 2010, 11:06:33 »
gle iz mog iskustva i ja sam bio takav koji je svakih mjesec dana imao ili upalu grla ili gripu ili temperaturu i nikud nikam
i rjesil sam to hipersenzibilizacijom na okolinu
znaci isao sam van i setao po sumi po zemlji i s time i reducirao svoju alergiju (jer sam alergican na stvari za koje ljudi ni ne vjeruju da netko moze bit alergican)
sto se tice prehrane tvoja prehrana je 0
moras se nauciti jesti sve
znaci ne moras sad sjedeti za tv-om i otrijebiti i pogutnuti kilu mandarina svake veceri ali trebas svaki dan barem 1 komad voca pojesti i to razlicitog
znaci sezonsko voce tipa jabuke kruske visnje tresnje grozde (ne samo otstajali grozdov sok ;D) a to mozes s vocem iz ducana kombinirat  tipa naranca mandarina marelica sljiva i sl....
nauci se jesti  salate i povrce frisko znaci papriku paradajz krastavci i sl. jer sve to sadrzi minerale vitamine i elemente koje trebas u tragovima.
ja od kad sam prebacio na tu prehranu nisam bio bolestan u 3 godine
i iskreno ruke proc od tih multivitamin i multimineral tableta jer ti to nista ne znaci
ti ubacis vitamine u sebe al ima fora vecina vitamina se nemoze apsorbirat u tjelo bez masnoca kaj znaci da ih pokakas i popisas van i nisi nista dobio + puno ljudi je alergicno na konzervans u tabletama te sumece tablete na dulje vrijeme ako se uzima mogu proizvesti stetu jetre i bubrega

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #25 : 31 Prosinac, 2010, 11:53:26 »
češnjak je odličan za imunitet al ja ga ne volim zbog smrada.

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #26 : 05 Siječanj, 2011, 19:16:19 »
Ivane hvala na savijetima za fiziolosku,inace sam drzao maksimalno 2 min u nosu  :happy3:

Sto se tice prehrane,poceo sam jesti apsolutno sve sta ste mi predlozili osim luka i svjezeg sira (ne podnosim ih)

Pokusavam jesti apsolutno sve sta nadem u kuci,izbjegavam cevape pizze i slicno,takve gluposti sam zamijenio varivima,tunjevinom...  :icon_thumright:

poceo sam jest medu obroke:banane,kruske,jogurte...

Colu i vodu sam zamijenio svjeze iscijedenim sokom od narance ili mlijekom (sta mi je pri ruci)

Sta se tice vjezbanja,svaki dan radim drugu grupu misica(moram napomenut da puno improviziram,od "pomagala" imam samo jednorucni uteg  :happy8:),uz to,obavezno 10-20 min na sobnom biciklu...kad dode toplije vijeme planiram se prebacit na pravi bicikl (zbog svjezeg zraka) i trcanje
ako bi neko(tipa marko209vx,vidim u temi Teretana da se on kuzi) mogo rec kako bi bilo najbolje doc mase misica,ali iskljucivo prirodnim putem?  :dontknow:

neki VRLO optimistican plan mi je 0.5-1 kg mjesecno i naravno,bit cim duze zdrav  :glasses9:
s nekih 70-75 kg bi se zadovoljio,makar znam da je dug put do toga

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #27 : 05 Siječanj, 2011, 19:30:07 »
Prije vecere napravi 2-3 serije sklekova, ako mos npr 30 sklekova radis serije po 20 sklekova da se ne preforsiras, jer ako se preforsiras apetit ce ti i opast, sklekove radi kakve god oces, samo glavu naprjed, kicmu ravno i spustaj se dok prsima ne dotaknes pod...

Offline Aprilia00

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Nije Bolest Sve Sto Boli
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kuca :D
  • Moj Skuter: Kak'i Skuter Wakasaki :))
  • Moja Kaciga: Shark
  • MojSetup: Kita tu je
  • MojSpuh: Oba su tu :)
« Odgovori #28 : 05 Siječanj, 2011, 20:56:20 »
Špek i bijeli luk   :icon_tongue:  :headbang: :headbang:
:D

Offline Lugburz

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #29 : 05 Siječanj, 2011, 21:03:49 »
ja san proslu zimu vozia motor po svakakvom vremenu,kisi,buri,snijegu...na temperaturama ispod nule...i nisan cilu zimu niti zakaslja...ovu zimu slabo motor vozin i vec san se prehladia jedan put... :icon_biggrin:
Rock out till your life is at an end

Offline jopa

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: višnjevac
  • Moj Skuter: tajfun 172
  • Moja Kaciga: 0 bodova
  • MojSetup: malo soli
« Odgovori #30 : 06 Siječanj, 2011, 02:58:11 »
eo ti moj raspored hrane i ostalog (kad nema škole). spavam do 11,12 dignem se, pojedem štrudlu sa višnjama i 2 mafina od čokolade (iz moje pekar), par sati se zajebavam na kompu ili drkam, nakon toga ručak tu se napucam ko životinja (slavonac sam, obožavam meso meso i još mesa), onda crkavam 2,3 sata pa u teretanu, nakon teretane pijem whey sa glukozom, to me ovak digne i otvori apetiti, čim dođem doma jedem dosta...onda oko 20h idem van, prvo se pošteno opet najedem neki fast food, (2 hamburgera ili velika pizza) i onda idem pit i pušit sa ekipom. dođem doma oko 2,3,4,5 odem na komp i trijeznim se i usput jedem nešto, npr 5 sendviča sa pršutom i sirom.........kile idu gore bez beda, nikad skoro nisam bolestan, pametan sam i naočit momak  :frajer:
samo gleda što više jest, a što manje micat kurcem  ;D
ja ti preporučavam da jedeš raznoliko, bavi se nečim (sport ili šah), kad jebeš nek uvijek cura bude na tebi  ;D
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: isti moj dan samo nema pušenja

neslazem se sa ovim da kile imaju puno veze sa imunitetom...ja imam 2 metra i 83 84 kg ovisi o danu  :toothy12: :toothy12: do prije jedno 2 mjeseca sam imo 75 kg i tu kilazu sam drzo preko 2 godine ni gore ni dolje mozda kila dvije i nisam bio kod doktora jako jako dugo do prije mj dana a onda sam iso samo zbog grla..i sada odkad je zima dosla samo lezim i trpam u sebe...mislim da je bitna samo prehrana moraš barem neko voče i povrče unosit nemoraš sve...al opet ne bit previse izbirljiv i trpat sto vise mozes prezderavat se  :toothy12: :toothy12:(vijeruj mi kasnije to postaje predobro)

Offline formoz

• maxi forumaš
  • TKO DRUGOM JAMU KOPA, TREĆOM GUMU PALI
  • Mjesto: Medjugorje
  • Moj Skuter: Aprilia RS125
  • Moja Kaciga: XPEED
  • MojSetup: :)
  • MojSpuh: :P
« Odgovori #31 : 06 Siječanj, 2011, 10:57:18 »
kupi u nekog dede propolis, ono pcelinje cudo, uzmes zlicu meda i na to ukapas 3-4 kapi i pojedes, tako svako jutro, okus ti je grozan prvih par dana , al naviknes se, stavi vise meda ako ti je jako :D

onda voca ZDERI, ne jedi nego ZDERI, narance , kiwi, mandarine... agrume uglavnom
slaninu/spek i cesnjak/saransak :D takodjer zderi, to ti je cudo, cesnjak ti je dobar za milion stvari

ja nisam otiso kod doktora od kad mi je bilo 2 god, temperaturu povisenu dobijem svako 3-4 god
ishrana ti je bitna za sve, npr kod bodybuildinga ti je samo 20% u teretani, 40% ti je do sna i 40% ishrana
znaci jedi seljacku hranu i voce, j#bo pizze i hamburgere, med ukljuci svaki dan , pa makar jednu zlicu, i nemoj kupovat med u prodavnicam onaj jeftini, otidji kod nekog seljaka i daj mu 100kn za kilu meda, a mozes i kupit u trgovini onaj od 30kn, vidit ces razliku, ovo je vamo cista kemija, nije vidilo meda

selo  :headbang:
Prodajem farove i zmigavce od jetforcea i masu dijelova za apriliju rs. Sve po sportskim cijenama

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #32 : 06 Siječanj, 2011, 13:13:04 »
poznata rvacka:
hvali selo, drž se grada  :laughing7:

Offline formoz

• maxi forumaš
  • TKO DRUGOM JAMU KOPA, TREĆOM GUMU PALI
  • Mjesto: Medjugorje
  • Moj Skuter: Aprilia RS125
  • Moja Kaciga: XPEED
  • MojSetup: :)
  • MojSpuh: :P
« Odgovori #33 : 06 Siječanj, 2011, 19:58:37 »
poznata rvacka:
hvali selo, drž se grada  :laughing7:
:fy:
Prodajem farove i zmigavce od jetforcea i masu dijelova za apriliju rs. Sve po sportskim cijenama