Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
http://www.njuskalo.hr/sim-kartice/5-t-mobile-kartica-kojima-danas-ponoc-pocinju-besplatni-ra-oglas-2112283evo frajer prodaje kartice sa free pozivima...još ima nešto više od 24 sata besplatnih...pa ako je nekome blizu vjerujem da bi frajer sada dao svih 5 komada za 300 kn
to je moj oglas bio, sve kartice su otisle bile prije ponoci, sa jedne tmobile kartice mozes punit 3 tomata sa duplim pozivima naci na 2kn po minuti ako stavis 6 komada u konfernciju ili mozes punit 6 kartica sa po kunu po min.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
mislim da tomato kartice za razliku od t-mobile isteknu nakon 1mj, dok t-mobile tek nakon 3mj...e sad, do što isteknu nije problem, nadoplatiš je i furaš dalje, samo neznam dali ti se te BONUS kune ponište ili???
jel mi moze netko objasnit ova caka da zoves vise brojeva istovremeno, kako se to uradi? jer meni kad idem zvat nekog dok sam vec u razgovoru taj prvi razgovor stavi na cekanje, jel se racunaju tada minute ili?cekam vec sat vremena da me aktiviraju
kada si nazvao vec tomato broj, samo utipkas taj isti tomato broj i nazoves, jedan ce biti na cekanju, a drugi aktivan.
Nazovu te dvoje, il nazoveš dvaput s istog mobitela i vamo di je tomato samo ih spojiš na konferencijsku vezu I da, pare idu dvaput
sad sam poslao stanje i pise da mi je bonus 0, a par sati mi je ukljucen poziv bio