2+ i nardo je ubojita kombinacija,smanjuje vijek trajanja,ako zelis snagu i nije te briga za trajnost onda uzmi ali ako zelis se vozit malo laganije ko covjek onda ostani na yasuni r,inace ja bi radije iso na nardo pa npr svakih 3k km mjenjas karike a na 8k km klip,mislim nemora se uopce mjenjat na toj kilometrazi ali tako bi kod mene bilo
Malo je nespretno govorit o trajnosti due+ kita s nardo auspuhom. To je auspuh rađen za taj kit, po katalogu kad kupuješ, isto kao što je polini 4race auspuh rađen za polini corsu, polini funky za polini sport itd itd. Znači najoptimalniji auspuh za taj kit.
@Lovestunt: Uzmi si zx za polini sport kit, ja sam imao tu kombinaciju s 19 frgom (multivar, fly kvačilo s bijelim ili žutim federima nemogu se sjetit, skuter je pucao od snage tj momenta, stvarno je auspuh ko stvoren za taj kit. Gas na semaforu i osjećaš kak se prednji kotač odvojio od poda, nije ono da baca na leđa ali odvaja kotač od poda.
Naravno možeš i više izvuč s jačim auspuhom, ali to je glupost po meni, da ti drenči skuter za pola konja više (onda si trebao i jači kit uzet), sa zx-om je puno upotrebljiviji skuter.