Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
jel bude dostupno kad se skine kada ili treba bočne plastike skidat?pa mnogo onda stane
pa nemozes skinuti kadu bez bocnih plastika...mislim da ces morati izvaditi rezervar van jer rama smeta plovku...nisam siguran
Dezinformacije puste... Kada može van bez skidanja plastika ali do plovka je malo teže doći bez skidanja istih jer je ispod one crne između nogu koja ide teško van ako ne skineš bočne...
a jesi čuner ulje crvena a benga žuta..nisu baš slične,hahahja sam na rezervi prolazil još oko 80 km sa svoim spom
ma budala matora šta češ nisam naviko da gledam te lampice jer na kinezu nije bilo toga pa se sad lagano privikavam na svaki zvuk i nešto čudno odmah panika šta,gdije kao ,zašto....stavit ču 2lit benge u sic i dok ne stane da vidim kolko budem prešo čisto za orijentaciju da znam.nije loše 80km sa upaljenom lampicom
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
ja sa punim rezervarom prelazim 200 km do rezerve, nemoguce je onda jos 80 km na rezervi to bi bilo 280 km sa 12L
trebo bi barem 250 proc, i ja sam vozio po gradu i na otvorenom isto mi je bilo
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta