Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
još nešto da pitam pošto šarafi na disku jedva smo skinuli i jedan je fasovo i ostao unutra tako da sad od 5šarafa drži 4komada.valja nebi trebalo biti problema??
Ti su vijci jako mekani, nije ih losa stvar promijeniti prvom prilikom cvrscima koliko kosta disk?
Vide na diskovima npr. na glavčini treba zagrijati u predjelu gdje ulazi navoj i onda idu lakše vani, tvornički imaju loctite i izrezbarene šajbice.
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
serijska je 1 mm, ja mislim da ce ti cak i ta od 1.5 mm biti previse debela...ma sve su to nijanse, nezz zasto se sa time zamaras
ma znam.. ali kad pogledas , nijedan bb nema start kao 70 ccm... i bolje da je malo slabiji jer makina ima snage i samo ce bezveze kliziti ili cupati na zadnji...
sa 1mm seriskom podloškom i novim remenom koji je prešo oko 400km u startu još uvijek proklizava dok ne uhvati kako treba?dok sa 2mm podloškom dobio se onaj efekt trzaja i cukanja na startu i nema sekunde proklizavanja na startu čak oče da diže prednji kotač,evo jedna usporedba di bi inače na laganoj uzbrdici naguro 80kmh po satu sad nagura skoro 100kmh mislim da to sve govori.jedino što mi se nesviđa jest da malo po meni previše prevrtava na max speed tako da mislim da če 1.5mm možda biti kako treba?znam da na minarelliu te šajbice jako igraju ulogu tako da ne vidim razlog zašto nebi na BB igralo ipak je to sve CVT...