I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
R1
Citat: SlowRider - 31 Listopad, 2007, 19:34:19Rabljeni apenac od HP-a a jesi lud
Rabljeni apenac od HP-a
Moje pjesme moji snovi: Suzuki GSX-R 600 k6,7,8 kaciga: ixs s1 procipele: sidi vertigo corsaodijelo: suomy lecco bluerukavice: suomy racing kangaroneke se stvari nemogu kupiti novcem.........
Citat: Matej - 29 Srpanj, 2008, 17:32:59Moje pjesme moji snovi: Suzuki GSX-R 600 k6,7,8 kaciga: ixs s1 procipele: sidi vertigo corsaodijelo: suomy lecco bluerukavice: suomy racing kangaroneke se stvari nemogu kupiti novcem......... Da za sve ostalo tu je tvoj tatica...da ti ispuni sve želje i tvoje snove i pjesme....
Citat: interceptor - 29 Srpanj, 2008, 20:03:34Citat: Matej - 29 Srpanj, 2008, 17:32:59Moje pjesme moji snovi: Suzuki GSX-R 600 k6,7,8 kaciga: ixs s1 procipele: sidi vertigo corsaodijelo: suomy lecco bluerukavice: suomy racing kangaroneke se stvari nemogu kupiti novcem......... Da za sve ostalo tu je tvoj tatica...da ti ispuni sve želje i tvoje snove i pjesme.... Moj "tatica" mi nije htio posudit 500 kn kad mi je falilo za motor. hehehehe a za pjesme sviram aktivno saksofon, trombon, klavir, harmoniku i malo gitaru tako da si pjesme sam ispunjavam...