Samo malo da mene netko spusti na zemlju???..gledaj brate ja vozim od 8 godine motor(ne skuter,nego motor jer nekima u i skuteri motori).a ti vozis tog kineza od 125 ccm i ti ces meni govoriti o snazi???...benti sta mi ovi dignu zivce
šta vriđaš?
Šta misliš da si neki svemoguči Bog ako pored skutera imaš 636 u garaži...?
još jedan u nizu bahatih mladića koji misle da su si pokupili svu pamet svita, vjerovatno na sponzoriranoj makinji na kojom im je največi gušt doči za 10 sec do 200 km/h u japankama i bez kacige od semafora do semafora.
Ako si zbilja u sjenama onda istupi iz kluba jer bajkeri su familija i podržavaju se međusobno bez obzira tko šta vozi, pa makar to i skuter bio jer nisu svi ljudi istih finacijskih i drugih mogučnosti, a to nije razlog da oni koji imaju da se kurče s time
Il si onda radije priđi u fjaku i tamo budi uber cool među fensi bokatašima.. ili ček.. ne, u tom slučaju ti u usporedbi s njima voziš g#vn%
I čim pričaš tako o snazi nečeš dugo. R je za na stazu, a tamo, ako će mo objektivno , ne bi iskoristija niti 70% mogučnosti motora stoga ne vriđaj i ne ponašaj se bahato, ako iz ničeg drugog onda barem iz bajkerskog respekta jer ono što Genesis vozi je motor, i iz poštovanaj prema starijima
idi u kut i srami se, ti bahati izrodu bajkerskog svita