nabavi ctx ovjes, prednji gornji trokut od e90 da ima 30mm tubove, spusti vilice, straznju vilicu od ctx-a, i nabavi neki mortizer kruci da je, pojacaj straznji kraj, povuci nogare sa rame da budu za suvozaca.. lijepo ga obojaj u dvije boje, stavi bt felge gore i dobre gume, prednju kocionu pumpicu stavi od skutera nekog, lajtung pleteni i celjust sredi i nek ti neko napravi mekane plocice i da vidis zvijeri..
masina ti bi najbolje bila e90 ali je problem kaj ih nema dobrih i svima su blokovi razjeb. tako da ti je moj savijet uzmi savrsene 50ccm blokove novi tip kvacila (4lamale) i kupi si arisal kit za automatika 65ccm malo kanale sredi, stavi gore dell 19, neki veci usis preradi zx-a da ti bude za ovaj motor (granu ali samo prihvat) i da vidis piljaka..
ja sam imao slicnu stvar fkt prebrutalno se vozi jer je nizak (samo moras spustit prednji i straznji kraj) hebeno je krut onda i lagan ko pero (moj je imo nekih 75kg) i kaj je najbolje sa e90 masinom sam se vozio u 5 onak lagano 60 samo u 4 i dosta brzo povuce do 80-90 i navlaci do 100.. tri dana mu treba do 100 al je iso po gps-u 102..
dam se kladit da ide ko base setup tipa: sport70, zx, 17.5, multivar..
samo kaj na kraju imas i dalje tomosa..
da me neko pita kaj hocu u starosti, htio bi takvog tomosa, sr180, i dukca.. xD