ja tocim u flakserice u zadnje vrijeme,mozda godinu dana fuchs scoot sport 2 i nista cudnoga ne zapazam, osim kaj mi je puno lakse disat dok kosim nego kad koristim stihlovo koje mi smrdi ko kuga....inace ta prva flakserica je stihlova(jos made in USA) i stara je jedno 12 god,i do prije godinu dana je radila na stihlovo ulje i kad sam ju iso rastavljat sve je bilo užasno začađeno i nikasil na cilindru potrosen do aluminija...i od kad sam je sastavio uz malo jaču mješavinu radi super s fuchsom,tak da ne vidim zakej se nebi to točilo umjesto stihlovog koje po mom iskustvu nije bas neko posebno dobro ulje....i ova nova stihlova mi isto radi na fuchs i radi super,i nikad vise stihl,previse para za tu kvalitetu ja mislim! I na skuteru je fora taj 2t miris,ali na flakserici di ti je auspuh blizu nosa i nije bas neko veselje!!!!
niko nikad se nije zalio na stihl, da je imao nekih problema, meni nit je dimilo nit je smrdilo, vise mi na silkolenu smrdi
vozili ga ljudi na svem i svacemu i na mid race, neki i na trkama
daleko da ulje ne valja, i 60kn kak pupo kaze da je puno za to ulje, nije, jer daleko od toga da je ulje smece, cak je i jeftino
mislim da imaju i slike sto je slow stavljo, kako izgleda malossi sport, vozen na njemu, stanje besprijekorno, garezni 0
alfina replica koja sad broji vec skoro 50t km je vozena na stihlu s nardom jedno vrijeme
ja sam vozio jedno 15tkm na njemu, mogo bi opet
sam zato sto kazu mineralno pa ne valja