ljudi jel moj vxr bio ili vas
ne bi dali vxr-a jer ga nemate a i pola vas ga nije nikada vozilo....ovo nije bilo zlonamjerno jer nisam takav tip osobe
valjda ja znam kaj je s vxr-om i kaj treba mijenajti ovu zimu....i da ja bi dao opet vxr-a za pravi motor...krenuo sam od 50-tke pa na 125...pa na 200 ccm sve skuteri kaj sam imao...jednostavno sam se zasitio....
motor je takav kakav je...nakon tretmana u zimi nece biti ovakav...niti boja niti izgled....
e sada malo dojmova od danas...dosao sam s posla tek iza pola 7....motor pali ko beba....
dok je hladan cuje se zveckanje...odmah isao na starinski nacin provjeriti da nije radilica....(odvijac na dekl i na uho)
na moje zadovoljstvo ni najmanji zvuk problema ni u leru n iti na okreetajima...zvuk dolazi s hidropodizaca....
dalje...motor kad se ugrije kapka ulje iz kartera ,tj pod pritiskom...a to je sa strane i mali dio dekla...cca fi 100...moram to skinuti i promijeniti dihtung...jer dok stoji ne kapka....
i najveci problem je da kvacilo proklizuje kod punog gasa...znaci vozim se i stisnem ga...odu okretaji,klizi kvacilo i kad sastavi jos katapultira do blokade...
kaj se tice ovjesa i guma perfektno...ovjes se cijeli moze stelati...prednji i zadnji.s tim da prednji tvrdocu vilica i hod vilica....
moj plan je srediti motor preko zime...znaci kvacilo,korpa...itd kaj se tice masine...srediti kompletan styling s tim da se preraduje zadnji kraj cijeli,novo sjedalo i naprijed se sve spaja da se vide km i okretaji,problemi ako ima na masini da svijetli...i to sve u stilu streetfightera...
to je moj dojam nakon cca 50 km provezenih...i noc je pala tako da nisam stvarno mogao puno i detaljno ispitati i pregledati...
alfa znam da je problem brzine...nisi ni svjesan koliko ides...a i vozio sam dosta motora prije...tako da..ne bi trebalo biti problema....i da napomenem da je stabilniji od vxr-a ne da mislim nego znam 10 x