Evo ovako.. juce sam pun k**ra* popil u gradu i naravno potukal se
nego je lik zvao policiju i tako to...
Prvo sam se sa likom zakacil jer nije htio platit pice koje je popil i onda mu na nisam dal van dok neplati.. lipo on sve platil dosli mi u drugu birtiju kad meni konobarica iz te birtije di nije htio platit salje poruku da jel meni dobro da me ovaj istukao...
ja pojma nemam idem ja vidit ki je koga istukal skim i kadi
dosal ja unutra konobarice za manom jer su znale da cu nesto napravit... dodem do sanka lipo narucim ... pijem lagano i dodem k njima.. ja ga lipo pitam jesi ti mene istukal.. lik gleda u mene i kaze jesam
ja ga pitam opet jesi ti mene istukal? kaze on meni jesam.. ja ga plesnem sakom i on izleti van...kad ja i frend popili pice i idemo u drugu birtiju pit... kad meni salje konobarica poruke da je dosla policija tamo... aj dobro ja isal tamo da vidim..dodem ja unutra kad se ovaj dere to je taaaaaajjjjjjjjj.. dobro ja mu kazem tise malo taj sam... policajac me trazi osobnu ja mu lijepo dam..to mi sused policajac..kad evo drugog policajca kaze jesi kaj pil.. ja kazem jesam jednu pivu.. i kaze ajde sa manom van.. ja izadem van kad kaze koliko si popil ja kazem 1 pivu.. veli ajmo puhat.. i opet pita koliko si popil.. a ja kazem 5-6 mozda i vise
aj dobro kaze sad puhni.. ja tamo pusem u ono sranje kad pokaze 0,62.. on kaze 10 ti oprastam to je 0,52 ma ja kazem daj nemojte nis pisat ljudi smo... ja mu jos kazem da mi drugi policajac sused.. on kaze aj nesto cemo resit... i onda mi sused rekao da mogu dobit dosta veliku kaznu zbog tog udarca... mislim liku se nista ni ne pozna..Jos sam ja maloljetan i on je.. tako me zanima dal mogu ja dobit kakvu kaznu il kaj? i do koliko para?? al mislim da ovo za alkohol nece nista pisat..