I prije pet godina smo zivjeli u Hrvatskoj, i tad su trebali novci, a to je ono o cemu cijelo vrijeme pricamo, to je skupi sport i kad to velika vecina shvati, prestat ce sanjat o utrkama.
ja tebe osobno ne poznajem i mozda si drukcija uzivo ali po meni tako napuhano djejujes, bahato i svima pametujes nesto a brijem da si sama neznas sloziti motor, ne placas si sama dijelove i ne vozis okolo sama na trke.
citam ovo sve od pocetka i svi su za da se nesto dog ako nista od utrka bar takozvani TRACK DAY, a ti svima rusis nadu i po tebi nista ne valja...
zasto se nisi stvorila na marofu kad su dosta njih dosli na stazu sad nedavno?? jeol se tebi uopce da ili neda voziti opcenito po stazi ili tu se šepuriš na staru slavu, na ono kao vozila si trke prije itd i sad si svu pamet svijeta popila.
najlakse je srat i pljuvat po necemu ako neznas ili znas al ti se neda i ljen si ili te to pustilo! nazalost nisu svi istog financijskog stanja ko neki, to je bilo i bit ce. al i ti ljudi koji su imali para prije za trke, aute ili svasta , sada vjerovatno nemaju za takvo sto opet.
pa vidis i sama da se u ovoj preeecooolll drzavi sve raspada bokte, jebena srbija je izasla ik krize a HRV nije?? muljaza i lopovluk teski.
a skuter trke mislim da nikog bas i ministarstva ne zanima bas tako da zato i je u ovakvom stanju da nema trka, ili odgadjaju se bzvz itd.
divlja, naj srat!!