Opet deus ex machina...
Reci cu samo moj slucaj, citam po forumu o nekakvim utrkama u Puli, Marofu itd... i slozim ja skuter za utrke, i dodje prva utrka..pomislim idem bacit oko da vidim kakva je uopce konkurencija, i naravno na utrku dodje tri vozača(Green garden)... nakon toga ja si mislim pa ajde bit ce druga utrka sigurno.. i ona se otkaze. Nakon toga vec pomislim, nema nade... i onda moto speed festival.. Utrka za koju ne treba licenca.. i ja se ful nabrijem da idem to vozit i naravno otkazu i to. Pa sad mi ti reci kakve utrke ? Normalno da si nisam ni skompletirao svu opremu kad mi se ne isplati kupovat kombinenzon, cizme i sl za to da se provozim malo po marofu. Mozda za par godina bude vise novaca, pa i nasi casopisi malo budu pisali o ovoj problematici... a mozda i ovi u savezu budu malo manje mislili na svoje dupe a vise na promidzbu ovog sporta. Sto se tice pravilnika oni se uvijek mogu mijenjati, vjerojatno je i ovaj samo losa kopija nekog talijanskig malossi kupa.
Slazem se da za par tisuca kuna nemozes ni krenut slagat skuter, ali novaca bi bilo kad bi bilo i onoga o cemu svi pricaju a to su ''utrke''.