reći da je Peugeot poluproizvod je u najmanju ruku smjelo, a zapravo bezobrazno..
baotian i slična krama su poluproizvodi, a peugeot je nešto slabiji od konkurencije, i jednako kvalitetan ali nije zapravo konkurentan jer je u startu već jeftiniji..
istina je da talijani rulaju svjetom skutera, jer su ih oni zapravo izmislili..
pežoova mašina je kopija hondine mašine a honda proizvodi skutere već dugi niz godina..
ne ko talijani ali dosta..
francuzi su ambiciozno ušli u taj svijet kopirajući tu mašinu, ali u oslabljenoj varijanti (zbog EU normi), napravili taj SF koji ima neuništiv dizajn i to ih još prodaje..
ono što SF-u fali je normalna vilica naprijed, tvrđi amortizer otraga i mašina iz Piaggio grupe i onda bi bio ravan ovima ako ne i prodavaniji..
Piaggio je isto počeo ozbiljno fušat, otvaraju tvornice u kini, neki dijelovi su za njih već od tamo, i pitanje je kad će se potpuno počet tamo radit, a svi znamo kako to završava..
i još je činjenica da je Piaggio grupa bila prije 2 godine pred raspadom i bankrotom, ali je neki milijunaš i ljubitelj vespe darovao financijsku injekciju..
da nije pitanje je što bi danas vozili ljubitelji Gilere..
sve to govorim jer sam imao i piaggio i pežo, pa znam a ne navijam za nikoga..
iskreno, radije bi imao piaggio, ali pežo ima mekši ovjes pa mi to zbog kičme odgovara, imam već 32 godine..