Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 62
Glasanje završeno: 04 Rujan, 2010, 00:19:23
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ajmo streeelaaaačopaj asfalt
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
bokmater zakej mene nema??
strela je pricao o novom remenu, a ne o kitu
sta ti trabunjas?moraš ti po(k)varit
pazi da te ne nastrelim
crna strela
eladio ja mislim da su neki brze letili...jedino da se isprica...i onda bi se trebao razmislit...ja sam i radi manje stvari bio prozivan...i jednom si napiso da te nepostujem...a nikad nisam ni rjeci o tebi napiso...a ovaj napise tako nesto...pa mu se oprosti...ili sta ja nerrazumije......ban bar 7 dana....poo meni!!
e kolega crna strela, ako vrijeđaš eladia onda automatski vrjeđaš i mene!ovu sam poruku dobio upravo preko onog PRIJAVI ADMINISTRATORU ILI MODERATORU od člana crna strela:dobro, daj mi reci za koji k**ra* je taj eladio tu?? da samo dijeli bannove?? nabijem ga znas di robi..
ivane jesi lud?
neka je dobio ban,,,,neki su i za sitnije dobili.....tako se prema nikom nemoze odnosit pogotovo nekom ko je stariji od njega dosta....te balavce treba samarat...ja nisam puno mozda stariji od njih...al mislim da sam 100% kulturniji...to su starci premalo tukli...dobra je ona stara...batina je iz raja izasla.... recite sta ocete...
slažem se jbt. tip ima 22god, a kulture 0%...