Ja neznam zakaj onda ekipa radi OC i koristi Real Temp,, i na 99% SS su otvoreni Real temp. otvori ovo http://www.tomshardware.co.uk/ i citaj sto preporucuju koje programe koristit, a to da se ne stigne ohladit u par sekundi neznam kaj da ti kazem otvori Real temp biljezi ti najnizu (trenutnu) i najvišu temp. pa probaj nest igrat na 10min,, uvjeri se sam
ma probao sam sve, na obicnom i vodenom hlađenju i ne stigne se ohladiti ni intel dual-core ni amd x2 a ni x4, ne za tako kratko vrijeme. jos pogotovo ako ima problem pregrijavanja, to znaci da mu je hladnjak zaprasen, cooler rikava itd. pa ga pogotovo ne stigne ohladiti.
komp mu se ugasi tijekom igre, treba ti svega 5-6 sek da uđes u bios i da temperatura padne sa recimo 60 C na 50? to je fizikalno nemoguce, cak ni senzor to ne moze registrirati takav pad temperature. imas dovoljno vremena da uhvatis problem, cak i dodirom na alu hladnjak mozes osjetiti da li je temperatura tako porasla da se komp ugasi. jer granica gasenja je ozbiljan iznos temperature ovisno o tome kako je podeseno u BIOS-u.
ovaj softver sto ti govoris koristi se u svrhu pracenja temperature pri testiranjima raznih procesora, njemu i vecini to nije potrebno jer ti je sasvim dovoljna informacija iz bios-a ako imas problem gasenja kompa. pa tome pc health status i sluzi.
on ima problem da mu se komp gasi, svatko zna da radna temperatura pocesora pri opterecenju poraste, ali se onda stabilizira na određenom iznosu, meni je temperatura otkada je novi procesor 53-54 pri opterecenju i po bios-u i po svom mogucem softveru. idle je 39, ali bitno je da temperatura ne ide drasticno gore, pri tome mislim na 60 i preko, a to se moze uloviti u bios-u bez problema.