Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i mene nekako vise vuci tunirani taj ...vjerujem da bi kad tad pozelio to raditi na njemu..karike ne treba mjenjati jer je sve promjenjeno nedavno..jedino eto ta uljna pumpa ako ga uzmem...ja sam ga kontao uzeti jer ako bas bude sranja rasprodam sve s njega i vratim serijalu..onda bi to trebalo biti ok?za karb i diznu iskreno neznam..kontam da je serijala jer mi nije nist spominjao..vozio sam ga i sa recimo pola gasa ide 50 nisam ga tiskao do kraja..full, al do 90 dodje laganini...i svidja mi se kako ide..jedino sto na startu moras dati malo jaci gas i onda naglije krece nego inace..to je valjda do setupa ili ?
obavezno ga pitaj koji je karb.... ako ima kit, bilo bi najbolje da ima karb 19 a može proć i 17,5 (sad sve ovisi koji je kit)što se tiče starta, to ti je do opruga kvačila, možeš ti napravit i da ti kreće sa manje gasa, ali onda nećeš imati tako jak start
trajanje ti moze biti isto ili duze.. krace jedino ako ne pazis... jer na serijali je vjecito full gas, dok na kitu rijetko drzis full jer ide puno bolje pa je najcesce na trecini gasa...
Moj slabi midrace je trajao (i jo uvijek traje kod novog vlasnika) dulje od prosjecnih serijala