Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: robert - 03 Listopad, 2007, 20:03:35Citat: Lav - 03 Listopad, 2007, 20:01:48Moze ak se ide i ja idem , sastanemo se pred ina zgradon ,tamo mi odgovara najviše.super, onda smo 3 gilere i 1 kinez!hajd da vidimo hoce li zadrani doci!ni ja ni dino nemamo vozačku a punisher skuterdino jel idemo...punisheru kolika je udaljenost zadar plitvice??
Citat: Lav - 03 Listopad, 2007, 20:01:48Moze ak se ide i ja idem , sastanemo se pred ina zgradon ,tamo mi odgovara najviše.super, onda smo 3 gilere i 1 kinez!hajd da vidimo hoce li zadrani doci!
Moze ak se ide i ja idem , sastanemo se pred ina zgradon ,tamo mi odgovara najviše.
Eto ko misli sve ici nek se upise:1.Benjamin2.Leo nadam se 3....
Citat: Benjamin - 04 Listopad, 2007, 11:45:01Eto ko misli sve ici nek se upise:1.Benjamin2.Leo nadam se 3.divlja...
Eto ko misli sve ici nek se upise:1.Benjamin2.Leo nadam se 3.divlja...
nije kad se zaleti ide on 70 a nije ful gas njemu je najteže kretanje gdje je ubrzanje sranje
1.Benjamin2.Leo nadam se 3.divlja4. robert5. zaprudanecajde mrcino, kaj se ćeka
e da jos jedna sitnica ja neznam jel ja to dobro citam...ali jel to pise da je ulaz u park 110kn....to je meni malo previse....http://www.np-plitvicka-jezera.hr/page.aspx?PageID=198