Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Što se tiče lika sa R8 pa plati i ti pa ćeš moć rent-at a ti žmija http://world.needforspeed.com/ eto tu skini free je svakako se moraš reg. da bi mogo igrat
opet mi nista nije jasno...imam silviu sa onim prvim street packom (lustra) ako se ne varam...kad idem tamo di mogu kupit novi auto odnosno iznajmit neki sredjeni ima ista silvia sa tim lustra paketom al je ubijena u pod dok moja je visoka ko kamion...ne kuzim to...sto se tice performance-a postoje samo taj street i pro...i to je to?@proof...bas me zanima kako bi skupio za jedan s5 ili z4 koji su po 400 000$...godinu dana mi treba za to XD
ma nije problem igrat ako je igra tako napravljena...najvis eme muci to sto mi je auto visok ko koza dok drugi identicni nije
Zato šta je onaj nadograđen i taj je za rentanje.. Probaj taj auto na kojem si promjenit ono treće po redu, nemogu se sjetiti kak se zove.. Znači taj auto al boja druga il tak neš.. Nećeš me skužit sad..
evo ja sma instaliro sad igricu.koji ste vi auto uzeli za prvi.jaonog eclipsu gt.malo mi onak kao zastekiva ali samo nekad.jel vama steka.nisam jos sve bas detaljno skuzio ali budemgdjem ogu prijatelje dodavat