pa sa zx-om i multivarom i jos ak ti to sve dobar majstor slozi i ustela bi trebo ici kojih 90...ali onda bolje mozda da i kit stavis jer vidim da oces i snagu....a kaj nemas niti jednoga frenda da je ikad cistio i stelo fergazer.....da one dizne su ti mozda zastopane odserafis karb i skines onu casicu dole i odserafis one upecatljive sefe njih odserafis i spropušeš najbolje sa kompresorom...ak neznas stelat fergazer budem ti probo objasnit....ja imam na fergazeru 2 serafa jedan je za ler gas a drugi za smjesu zraka sa benzinom....ovaj ler gas diraj sam ako ti krepava kad stoji i nedajs mu gasa....a ovaj drugi ti pak sluzi da mješanje zraka sa bengom...znaci jace odserafljen seraf znaci vise zraka ...manje zaserafljen manje zraka..i sad kao no.1 skuter nikad ne nastelavati dok je hladan...i sad odi se nekam vozi i kad se zgrije stanes i ja mislim da ti trebas stezati ga znaci u smjeru kazeljke na satu okreces seraf za smjesu ali polako,,,budes skuzio po sluhu kak bude motor mijenjo zvuk i sjedni i budes vidio kak se ponasa ak nije dobro opet vrati u pocetnu poziciju i u suprotnome smjeru...i onda nakon nekih km izvadis svjecicu i vidis koje je boje ako je crna smjesa je preeebogata ako je svijetla smjesa je siromasna...ili ja sam vec tak par ljudi slozio zaserafis ga do kraja i onda otpustis za 2-2,5-3 kruga i to je najcesce pravilna smjesa....ja govorim u svoje ime neznam kak bude kod tebe...