I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat:dam ti ja motor pa se probaj zabit sa 90 u psa pa mi javi jel ti sta,bit ces ovakav probat cu ali mi ti placas odstetu ako se ipak s*****
dam ti ja motor pa se probaj zabit sa 90 u psa pa mi javi jel ti sta,bit ces ovakav
dam ti ja motor pa se probaj zabit sa 90 u psa pa mi javi jel ti sta,bit ces ovakav tard
Samo polako... činila mi se dosta duboka rana, nije baš da si se samo izderao...
dobro si ti to odero ...grrrrrrr...izgleda uahebano a mogu misliti kak je bilo kad si vidio to na nozi....zarast ce to ...stavi list kupusa i polij sljivoom ..sve ce proci u minuti
Polako s nogometom da ne bi završio još u kolicima
Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 18:17:12Polako s nogometom da ne bi završio još u kolicima ako jos do sad nisma zavrsio u kolicima,nadam se ni da necu ove godine
Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 18:17:12Polako s nogometom da ne bi završio još u kolicima Citat: speed - 25 Rujan, 2007, 20:50:35Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 18:17:12Polako s nogometom da ne bi završio još u kolicima ako jos do sad nisma zavrsio u kolicima,nadam se ni da necu ove godine ma kakva kolica za 3-4 dana ja i speed idemo opet u picolov
a jeste luđaci teški...Znam kakav je sex sa opečenom nogom, a sa izderanom isto neće biti baš lako, ali aj možda koju uhvatiš na suosjećanje
Citat: Punisher - 25 Rujan, 2007, 21:00:49 a jeste luđaci teški...Znam kakav je sex sa opečenom nogom, a sa izderanom isto neće biti baš lako, ali aj možda koju uhvatiš na suosjećanje ma na suosjecaje uvijek padaju,gle punisher necu ja nju jebat nego ce ona mene,ja se lijepo izvalim,a ona radi posao