Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
dio je to od rekorda..potrazi na forumu malo shalu kad smo otkrili istinske Mr Jeve skolnosti
Citat: Mr J - 17 Rujan, 2007, 23:11:27Citat: Benjamin - 17 Rujan, 2007, 23:09:48Lol serverse pregrijava.Daj ja ne vjerujem u pol sata smo 3 strane ispisali ja mislim da je to novi rekord na forumusve mi se cini da ce ova tema ici u carstvo za offtopicare... Sad si me zbunio.Pa u tom dijelu foruma i je.
Citat: Benjamin - 17 Rujan, 2007, 23:09:48Lol serverse pregrijava.Daj ja ne vjerujem u pol sata smo 3 strane ispisali ja mislim da je to novi rekord na forumusve mi se cini da ce ova tema ici u carstvo za offtopicare...
Lol serverse pregrijava.Daj ja ne vjerujem u pol sata smo 3 strane ispisali ja mislim da je to novi rekord na forumu
Citat: robert - 17 Rujan, 2007, 23:09:06ako dubrava dobije svog CAR iznad avatara onda ja hocu japanski turist!oni isto imaju uvjek fotoaparat sa sobom! Hehhehe... to bi bila fora par clanova sa specijalnim "zvanjem"... Robert-SAN
ako dubrava dobije svog CAR iznad avatara onda ja hocu japanski turist!oni isto imaju uvjek fotoaparat sa sobom!
Citat: eladio - 17 Rujan, 2007, 23:12:36dio je to od rekorda..potrazi na forumu malo shalu kad smo otkrili istinske Mr Jeve skolnosti Ma kakve moje sklonosti?!Daj molim te, nemoj zapocinjati...
Sad si me zbunio.Pa u tom dijelu foruma i je.
kad te Mr J zbuni, moras samo drzati guzu uz zid ..cisto za svaki slucaj di nam je dubrawa?
E imam jedno pitanje zasto bautianu pise u profilu da je zensko?
Da bi ti i takvi poput tebe mogli glavu razbijati pitajuci se takva pitanja!