Jucer taman kisa pocela padat i reko ajde malo da se u garazi poigram sa necim, neznam sa cim ali naci cemo.
I sjetim se ja da nisam nista po SP-u radio jer stoji od ljeta/jeseni ali nista niti nemam za raditi ali ono nesto cisto kao odmor za dusu.
I sjetim se ja da bi ponovo htio namontirati auspuh na skuter da malo cujem taj zvuk kosilice pa reko ajmo.
Taman ga izvukao iz kuta garaze da ga malo poblize vidim
OEM spulja dole. Zanimljivo je primjetiti kako je spulja jos uvijek u tvornickoj boji koja je evo izdrzala do sad punih 13 godina. Naravno grana je hrdjava ali ostatak je stvarno nevjerojatno dobar. Bojim se da ni jedan naknadno farbani nebi mogao toliko dugo ostati ok ..
Pa krenimo
Felga gore, stegnuto + preradjen poklopac plasticni
Zlato srebro dukati
Evo nakon valjda pola sata gubljenja zivaca sa onom 13 maticom auspuha pljuca je ipak gore. Moj frend riza i ja smo se malo izmjenjivali kako je tko gubio zivce pokusavajuci ju staviti gore. Jer sa PM-om jos federi smetaju i ima jos manje pristupa od dole .. jaoo
Usput odluka je pala za zamjenu prigusivaca pa sam ovaj puta stavio karbonski tako da je to jos jedan karbonizirani detalj na skuteru pored blatobrana ..
Eto ga, pljuca je gore ali nisam mogao nocas u 2 ujutro bas paliti da cijeli kvart cuje
Ugodan pocetak vikenda