Poludit ću više nikako uštelat smjesu na Vivacitiyu! Pomažite...vrtio sam i šaraf za smjesu i za ler gas i stalno mi se čini da to nije to. Kuda da koji zakrenem??? I šta znači kad smjesu više zatvorim ili otvorim..? Slabija,jača? Stavio sam novu svječicu,smjesa mi je sad na jedan krug a ler gas je ok valjda ali smjesa znam da nije jer mi je svječica uvjek malo masna od ulja, ne izgara dobro, i stara svječica je bila crna... a prije je bila suha i ciglaste boje i super je izgaralo i skut je bolje vuko kao da ga ovo malo j***. Ponavljam to se događa poslje servisa jer je majstor zaboravio poštelat to nakon otvaranja. I ubrzanje je slabije, prije je skut bio življi na gasu, jači zvuk i bolje je išao a sve je serijski na njemu. Jako me to živcira jer si neznam pomoć....kako smjesu da namjestim, na kolko, jači ler gas ili slabiji....? Neznam... Masti mi malo i novu svječicu mada se nisam puno vozio s njom, i kad dam gas da krenem ne povuče odma kako treba nego za sekundu dvije uhvati i onda ide... Šta da radim? Ili ću zbilja morat u Sisak nazad majstoru da to poštela, izbjegavam to jer mi se neda vozit tamo.
Pomozite ako možete
.