imam vec jedno godinu dana problema sa pregrijavanjem, cak jos dok je bil original malossi sport gore sa RRom...
onda sam unistio taj kit sa s6 pro, dao ga preradit, sve postelo nanovo, smjesa je uredna, ulje je TTS, rashladne ima taman, vod pump radi ko nova...ja sam vec lud!
svjecica je iridiumka dobre toplinske vrijednosti, sve cijevi hlađenja su protocne, termostat nemam...
IMA JEDAN SIMPTOM! nakon par minut voznje kad se ugrije, kad se zaletim i pustim gas cuje se ko neko zveketanje u brzini rada motora...smijem se vozit ono max 60-70 gdje je temperatura jos kolko tolko ok, ali cim odem iznad 80, kazaljka temperature se pocne opasno priblizavat crvenom...squish je uredan na 0.7, sve je zadihtano ceresitom i originalnim malossi dihtungima...zvuk dolazi negdje iz predjela masine, ali nemrem odredit otkud. prijenos je uredan...
motor ima ok ubrzanje, ali jako jako loshu krajnju brzinu, bez obzira kakav setup u prijenosu mu stavim...ko da masina gubi snagu,
a pogledam svjecicu posle voznje na full gasu i lepa je smeđkasta boja, suha...
semeringi su novi, isto ko i lageri, mjenjano sve prije par mjeseci s novom radilicom...
ima ko kakvu ideju??
moja pretpostavka je da zajebavaju dihtungi izmedju cilindra i bloka jer su 2! jedan spacer od 1.5 mm i onda jedan 0.7 original od piaggia...iako su zadihtani jos sa ceresitom, moguce da dok se zagrije masina tu pusta pritisak? pa se cuje to zveketanje??